Algemeen

Felicity Jones in komedie Ricky Gervais

Jones heeft getekend voor de vrouwelijke hoofdrol in The Men at the Pru, de tweede langspeelfilm van Ricky Gervais.

door Jeffrey op 17.04.2009 om 14:44 in Algemeen
De Britse actrice Felicity Jones heeft getekend voor de vrouwelijke hoofdrol in The Men at the Pru, de tweede langspeelfilm van Ricky Gervais (tv-series The Office en Extras). Jones is vooral bekend van haar rol als Ethel Hallow in de tv-serie The Worst Witch en de spin-off Weirdsister College. Vorig jaar was ze onder meer te zien in Brideshead Revisited en Flashbacks of a Fool.

The Men at the Pru speelt zich af in de jaren zeventig en verhaalt over drie mannelijke twintigers die voor een verzekeringsmaatschappij werken. Felicity Jones zal Julie spelen, een jonge vrouw die door de mannen in haar omgeving wijsgemaakt wordt dat vrouwen zich in de eerste plaats op hun gezin moeten concentreren. Julie ambieert echter een carrière als fotografe.

Ricky Gervais schreef zelf het scenario, en zal de film ook produceren met zijn Extras-medewerker Stephen Merchant. De opnames starten deze zomer in het Verenigd Koninkrijk. Gervais' debuutfilm, This Side of the Truth, komt eind dit jaar in de zalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

merijnsa

Avatar

Ik ben echt schijtbenieuwd naar die nieuwe Gervais films! Vooral This Side of the Truth wordt te gek, wat een cast! En Merchant is ook een eindbaas!

NieuwsFilm