Video

Clip Transformers R.O.T.F.

Michael Bay toont met deze clip (lijkt meer op een trailer) aan dat alles in deel 2 wel degelijk groter, mooier, explosiever zal worden.

door Mohamed op 18.04.2009 om 14:14 in Video
Michael Bay toont met deze clip (lijkt meer op een trailer) aan dat alles in deel 2 wel degelijk groter, mooier, explosiever zal zijn

Hieronder een nieuwe clip voor Transformers Revenge Of The Fallen

De regie is in handen van Michael Bay. Volgens Steven Spielberg is dit tot nu toe de beste film ooit van Michael Bay.

Cast bestaat onder andere uit: Shia LaBeouf, Megan Fox en Peter Cullen.

De film draait vanaf 24 juni 2009 in de Nederlandse bioscopen.

Enjoy


60 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arnaldur

Avatar

Deze film is duidelijk gericht op de doelgroep 6 t/m 12 jaar.

Tjissus, wat een armoedige bagger.

Remco

Avatar

Daarom vond ik de humor in deel 1 ook niet werken, het doet me denken aan de Prequels van Star Wars een beetje hetzelfde (flauwe) niveau.
En zo te zien wordt het in deze film alleen nog maar erger :|.
Maar Megan Fox is wel lekker zeg :~

WiXX

Avatar

Komop als je naar transformers gaat moet je niet ineens verwachten dat ze de hele serie ineens alleen voor 18+ maken. Tis ook geen oscar matteriaal, maar gewoon lol op een zaterdagavondje.

Vette actie en dikke graphics. Oftewel een echte tieten, schieten en helikopters film. En daarvan wordt dit er eentje van de hoogste plank.

spacey

Avatar

Dit gaat zeker weer een succes worden, dat kun je wel merken aan alle aandacht die deze film krijgt en zeker ook verdient. Deel één was een prachtige blockbuster en deel twee zal gelukkig niet anders zijn.

RS90

Avatar

Het is niet allemaal porno wat je op tv gaat zien (in dit geval bios).

Ik hou wel van zulke films, het heeft van alles wat..

Dus niet zeuren en als je het nix vind, er zijn nog zat andere films waar je op kan reageren..

lykathea

Avatar

Je mag van welke film dan ook gewoon verwachten dat ze van een bepaalde kwaliteit zijn.

In Bay's wereldje wordt het qua actie waarschijnlijk onovertroffen, maar qua dialogen lijkt het alweer huilen met de pet op.

Denman

Avatar

De titel is straks

Transformers R.O.T.F.L.M.A.O


Transformers(Rolls Over The Floor Laughing My Ass Off)

spacey

Avatar

lykathea "Je mag van welke film dan ook gewoon verwachten dat ze van een bepaalde kwaliteit zijn.

In Bay's wereldje wordt het qua actie waarschijnlijk onovertroffen, maar qua dialogen lijkt het alweer huilen met de pet op."


Denk niet dat er veel mensen naar toe gaan voor de dialogen Smiley face

oogsnoepje

Avatar

Zo te zien verschilt de humor van een aantal mensen hier helemaal niet zoveel met die van uit het filmpje...

Maar gepenhumor of niet, ik ga de film toch absoluut kijken. Die humor kijk ik dan wel doorheen en is imho stukken minder erg dan bv het bijbelse gebral in films als Knowing en DTEST.

Aston

Avatar

Jongens, kom op. De fans willen Megan Fox en aktie en ik denk dat deze film ons daar niet in gaat teleurstellen. De aktie is zo verschrikkelijk goed dat je geen moment nadenkt over of de dialogen goed zijn of niet.
Je hebt film met goede dialogen zonder aktie.
Je hebt films met aardige dialogen met goede aktie.
En je hebt films met minder goede dialogen maar met fantastische aktie.

Gewoon genieten. Heb je niets met Megan Fox en aktie dan moet je neit naar deze film gaan. Gelukkig houdt 90% van de mannen wel van Megan Fox en van een vette aktiefilm dus dan komt helemaal goed.

lykathea

Avatar

spacey "Denk niet dat er veel mensen naar toe gaan voor de dialogen Smiley face"


Niemand gaat naar een film voor de dialogen als het geen auteursfilm is, maar dat moet nog niet betekenen dat alle geschreven teksten dan maar zo abominabel mogelijk moeten zijn.

Remco

Avatar

Zo geweldig was die aktie vaak ook weer niet hoor. Iedereen die ik spreek over Transformers vond met name de aktie aan het eind niet echt geweldig. Heel chaotisch en alles en negen van de tien keer wist je niet eens wie er tegen wie aan het vechten was.

Ozymandias

Avatar

Niet te zien? Alleen voor ouwe taarten die naar the Duchess kijken of whatever. Vooral die arnuld of whatever van de eerste post, ga lekker Jean Austin kijken of hoe heet dat spul, als je man bent, hoor je deze film hard te vinden, sorry.. zo denk ik erover. Gruwelijke auto's, transformerende gruwelijke auto's, megan fox, heel veel robots en actie en SFX die de lat weer hoger gaan leggen. Wie gaat er nou in GODSNAAM voor DIALOOG naar een film waarin robots vechten, sorry hoor, crap argument.

roberto

Avatar

Echt wel een heerlijke film reeks die volgens mij toch geschiedenis gaat schrijven!! Vette film volgens mij! Ik ben 25 jaar dus doelgroep 12 - 16 jaar?
Ken vele oudere mensen die de eerste film ook geweldig vonden!

Arnaldur

Avatar

Ah, sorry.
Ik dacht dat dit een site was voor echte filmliefhebbers.
Maar dit is het betere puberale-laagIQ-geenstijl-afzeik-genre.

Ben al weg.

DOEI!

lykathea

Avatar

Ozymandias "Niet te zien? Alleen voor ouwe taarten die naar the Duchess kijken of whatever. Vooral die arnuld of whatever van de eerste post, ga lekker Jean Austin kijken of hoe heet dat spul, als je man bent, hoor je deze film hard te vinden, sorry.. zo denk ik erover. Gruwelijke auto's, transformerende gruwelijke auto's, megan fox, heel veel robots en actie en SFX die de lat weer hoger gaan leggen. Wie gaat er nou in GODSNAAM voor DIALOOG naar een film waarin robots vechten, sorry hoor, crap argument."


Ik geef alleen aan dát die dialogen crap zijn, nergens maak ik een statement dat je naar Transformers gaat voor die dialogen, het is alleen stuitend om te zien dat elk grammetje kwaliteit moet wijken voor de SUPER ACTIE OMG MEGAN FOX IN EEN JURKJE type mensen.

Er is met een aantal films (face/off, The Rock) bewezen dat je best een kwaliteitsfilm kan afleveren waarin óók steengoede actiescenes zitten.

Remco

Avatar

Haha in Michael Bay films moet alles wijken voor de aktie. De effecten vond ik wel top in de eerste film die waren over duidelijk een stapje verder dan andere films dat jaar.
Maar het is bullshit om te zeggen dat je deze film geweldig moet vinden omdat je een man bent en er wat auto's in rond rijden.
Voor mij was de eerste film een groot uithangbord voor General Motors, de standaard militaire Amerikaanse sfeer waar Bay om bekend staat was weer aanwezig en het verhaal was weer zo dom als in al zijn films.
Het was geen slechte film maar met een goede regisseur had het 10 keer beter kunnen zijn.
En zo te zien wordt deze niet anders. De film zal weer starten met een aanval op de aarde ik vermoed op dat Marine schip die in de trailer te zien is). En de standaard Bay explosies die je constant om de oren vliegen met diezelfde shots van onder gericht op een gebouw etc.
Ik ga hem wel checken maar verwacht er niet al teveel van zeker na het zien van deze clip niet, oogt als een film zonder ziel zoals er honderden in Hollywood gemaakt worden.

spacey

Avatar

Remco "Haha in Michael Bay films moet alles wijken voor de aktie. De effecten vond ik wel top in de eerste film die waren over duidelijk een stapje verder dan andere films dat jaar.
Maar het is bullshit om te zeggen dat je deze film geweldig moet vinden omdat je een man bent en er wat auto's in rond rijden.
Voor mij was de eerste film een groot uithangbord voor General Motors, de standaard militaire Amerikaanse sfeer waar Bay om bekend staat was weer aanwezig en het verhaal was weer zo dom als in al zijn films.
Het was geen slechte film maar met een goede regisseur had het 10 keer beter kunnen zijn.
En zo te zien wordt deze niet anders. De film zal weer starten met een aanval op de aarde ik vermoed op dat Marine schip die in de trailer te zien is). En de standaard Bay explosies die je constant om de oren vliegen met diezelfde shots van onder gericht op een gebouw etc.
Ik ga hem wel checken maar verwacht er niet al teveel van zeker na het zien van deze clip niet, oogt als een film zonder ziel zoals er honderden in Hollywood gemaakt worden."


Als jij mij nu even een lijstje toestuurt met daarin die 100 films, dan heb ik de komende tijd even wat te doen!

Remco

Avatar

Geen probleem als dat jouw ding is Smiley face

MC Cube

Avatar

Ik vind de humor niet echt storend
het is misschien dat ik er niet echt op let ik weet het niet

Ik heb genoten van de eerste movie

Ozymandias

Avatar

Het is gewoon belachelijk dat al die zogenaamde arthouse lovers of '' serieuze filmkijkers '' dit afkraken. Dat doen wij ook niet bij jullie saaie kutfilms, dus donder hier lekker op als je t niets vind, blijf bij je leuke, niet bekende filmpjes of haat je gewoon omdat je weet dat dit weer de grootste film van t jaar word?

en met welke regisseur had dit OOIT beter gekund? Met Sam Raimi? Wat krijgen we dan, optimus die zn krachten 3x verliest in 3 verschillende movies? Met Ang Lee? voor een intro van anderhalf uur waarin niks gebeurd? Bay is de man voor deze films, face it.

UniMatriX

Avatar

Jongens jongens waarom al dat gezeik?
Je moet je bedenken hoe en waarom de film is gemaakt en daarop beoordelen.
De transformers films grijpen terug op een oude kinderserie. Raar dat er dan ook simpele humor in terugkomt? Nee, lijkt me niet.
Bekijk Jurassic Park nog eens, die kwam laatst nog op TV. Over het algemeen gesproken een grensverleggende film toch? Maar toen ik deze film pas weer zat te kijken moest ik lachen om de slechte humor. Dus misschien dat het ook soms een smet is op deze grote blockbusters.

Dus transformers: Zeker grensverleggend, wel volwassener dan de tekenfilm, maar met terugkomende elementen zoals simpele humor, feel good momenten en good vs evil (rode en blauwe ogen van de robots). Allemaal zeer cliche soms ja, maar is dat soms ook niet wat we zoeken in zo'n film? Ik wel in ieder geval.
Daarnaast moeten we de overdosis aan nostalgie niet vergeten (voor alle 25+ onder ons).

Mensen die beweren dat Transformers 1 een slechte film was en transformers 2 een slechte film wordt moeten nog maar eens achter hun oren krabben. De kassa's rinkelen ondertussen heeeeeel hard en dat is de beste bevestiging die acteurs/regisseurs/producers kunnen krijgen voor hun werk!

Busara

Avatar

Het ziet er wat mij betreft eigenlijk weer tenenkrommend uit. Natuurlijk wordt de film weer een kassucces, maar of de film hierdoor direct als 'goed' bestempeld kan worden? Commercieel gezien wel ja. Zekers, die visuele effecten zijn overdonderend, maar waarom moeten we als we voor de adrenaline naar de bioscoop gaan ook frustrerende en pijnlijke scenes zien te overleven?

Bay, evenals een Bruckheimer en Emmerich, zijn er simpelweg niet om 'goede' films te maken. Het gaat hier om het maken van amusement voor de massa - niets meer en niets minder. Op zich een prima zaak overigens, maar persoonlijk niet voor mij.

Als Bay's werk je ding is, veel plezier ermee. Het gaat tenslotte om het plezier dat je voor jezelf uit een film haalt. Smiley face

Chrischzz

Avatar

Sjonge..
Iedereen lekker aan het zeiken?

Tuurlijk is dit geen niveau van schudspier.. Wat hadden jullie dan verwacht?

Op 1 of andere manier wordt dat er altijd bij gehaald als Bay weer eens wat laat zien. Lekker makkelijk scoren. Want we weten allemaal dat Bay niet bekend staat om zijn diepgaande verhaallijnen.. Echter, zijn de meeste toppers niet echt bekend om hun sublieme verhaallijnen.. en grandioze humor.

Als basis zijn de verhalen van de geprezen Terminator en Alien ook maar flinterdun. Als voordeel hebben zulke films gewoon dat ze 20 jaar eerder gemaakt zijn, dus als "perfect" gezien worden.

Er wordt weer lekker makkelijk allerlei negatieve shit geroepen voordat de film echt gezien is.. Alleen op basis van 1 scene.. Die inderdaad wat knullig aandoet vanwege de "flauwe" humor..

TF2 zal waarschijnlijk een donkerder sfeer en verhaal hebben, misschien niet al te doordacht, maar ja, dat is ook helemaal niet de bedoeling van Bay.. Zijn bedoeling, een breed publiek 2 en een half uur entertainen.. En niet alleen 9-12 jarigen.. Als je de eerste film goed hebt gezien, dan weet je dat die uitspraak bullshit is.


Wat wel duidelijk zal zijn is dat deze film het niveau van special effects weer een behoorlijke lat hoger gaat leggen..

Remco

Avatar

Ozymandias "het is gewoon belachelijk dat al die zogenaamde arthouse lovers of '' serieuze filmkijkers '' dit afkraken. Dat doen wij ook niet bij jullie saaie kutfilms, dus donder hier lekker op als je t niets vind, blijf bij je leuke, niet bekende filmpjes of haat je gewoon omdat je weet dat dit weer de grootste film van t jaar word?

en met welke regisseur had dit OOIT beter gekund? Met Sam Raimi? Wat krijgen we dan, optimus die zn krachten 3x verliest in 3 verschillende movies? Met Ang Lee? voor een intro van anderhalf uur waarin niks gebeurd? Bay is de man voor deze films, face it."Twee woorden James Cameron ! dat had je een perfecte film gehad.
Het gaat niet om Art House films of wat dan ook daar ben ik geen fan van maar er zijn gewoon betere regisseurs die deze film een stuk beter hadden kunnen maken.
Ik snap trouwens niet dat hier The Terminator en Alien vergeleken wordt met Transformers die verhaallijnen en de uitvoering ervan (zeker gezien het budget) zijn echt 20 keer beter dan wat ze in Transformers met 150 miljoen doen.
Transformers is geen slechte film dat beweer ik ook niet en Bay geen slechte regisseur, hij kan alleen niet veel meer dan wat tie de laatste jaren op het beeld gooit

lykathea

Avatar

UniMatriX "
Mensen die beweren dat Transformers 1 een slechte film was en transformers 2 een slechte film wordt moeten nog maar eens achter hun oren krabben. De kassa's rinkelen ondertussen heeeeeel hard en dat is de beste bevestiging die acteurs/regisseurs/producers kunnen krijgen voor hun werk!"


:} Als er één ding is waar kwaliteit niet aan terug te lezen is, zijn het wel de omzetten.

Remco

Avatar

Haha ja inderdaad net als Hannah Montana das inderdaad een kunstwerkje en doet de kassa rinkelen O+

UniMatriX

Avatar

lykathea ":} Als er één ding is waar kwaliteit niet aan terug te lezen is, zijn het wel de omzetten."


Wat is kwaliteit?
De ene film wilt oscars binnen halen met een drama.
De andere film biedt puur entertainment.
Weer andere films proberen een verhaal te vertellen, waargebeurde shit etc.

In dat opzicht biedt transformers kwaliteit als het gaat om entertainment, het gaat hier niet zozeer om oscars te winnen maar die zouden mooi meegenomen zijn natuurlijk. (special effect / geluid misschien?)
En vergeet niet zoals ik al eerder heb gezegd het kader waar deze film in hoort. Een tekenfilmserie uit de jaren 80. Raar dat de film dan niet altijd even serieus is? Niet in mijn ogen.....
Als je het hebt over kwaliteitsverschil tussen films zoals transformers en Forrest Gump is in mijn ogen appels met peren vergelijken. Beide films bieden entertainment op een heel ander niveau

Oh ja, filmtotaal waar is de trailer? ik wilde hem nog even bekijken maar is offline :( BRING IT BACK!!!!

lykathea

Avatar

UniMatriX "Wat is kwaliteit?
De ene film wilt oscars binnen halen met een drama.
De andere film biedt puur entertainment.
Weer andere films proberen een verhaal te vertellen, waargebeurde shit etc.

In dat opzicht biedt transformers kwaliteit als het gaat om entertainment, het gaat hier niet zozeer om oscars te winnen maar die zouden mooi meegenomen zijn natuurlijk. (special effect / geluid misschien?)
En vergeet niet zoals ik al eerder heb gezegd het kader waar deze film in hoort. Een tekenfilmserie uit de jaren 80. Raar dat de film dan niet altijd even serieus is? Niet in mijn ogen.....
Als je het hebt over kwaliteitsverschil tussen films zoals transformers en Forrest Gump is in mijn ogen appels met peren vergelijken. Beide films bieden entertainment op een heel ander niveau

Oh ja, filmtotaal waar is de trailer? ik wilde hem nog even bekijken maar is offline :( BRING IT BACK!!!!"


Je richt je nu wel heel erg op het woordje "kwaliteit". Een moeilijk te defineren woord inderdaad, want er zal altijd wat subjectiviteit in het spel zijn.

Het ging erom dat iemand zei dat iets géén slechte film is omdát hij veel geld opbrengt. Dat is natuurlijk onzin.

Oboema

Avatar

"That is not an idea, Michael Bay. Those are special effects!"

-- South park (Imaginationland)

Decepticon

Avatar

Remco "Twee woorden James Cameron ! dat had je een perfecte film gehad.
Het gaat niet om Art House films of wat dan ook daar ben ik geen fan van maar er zijn gewoon betere regisseurs die deze film een stuk beter hadden kunnen maken.
Ik snap trouwens niet dat hier The Terminator en Alien vergeleken wordt met Transformers die verhaallijnen en de uitvoering ervan (zeker gezien het budget) zijn echt 20 keer beter dan wat ze in Transformers met 150 miljoen doen.
Transformers is geen slechte film dat beweer ik ook niet en Bay geen slechte regisseur, hij kan alleen niet veel meer dan wat tie de laatste jaren op het beeld gooit"
Jezus man,wanneer donder je een x op bij berichten over Transformers. Wat kraam je een onzin uit. Jij kunt de film beter helemaal niet gaan chechen en in je kelder Terminator 1 20x achter elkaar kijken.

UniMatriX

Avatar

lykathea "Je richt je nu wel heel erg op het woordje "kwaliteit". Een moeilijk te defineren woord inderdaad, want er zal altijd wat subjectiviteit in het spel zijn.

Het ging erom dat iemand zei dat iets géén slechte film is omdát hij veel geld opbrengt. Dat is natuurlijk onzin."


Ik ben het met je eens dat het woord kwaliteit bij iedere film anders gezien kan worden en dus moeilijk te definiëren valt.
Al vind ik wel dat je met de totale opbrengsten van de film een indicator hebt. Er zijn natuurlijk meerdere indicatoren zoals prijzen, recensies etc etc, maar opbrengsten kun je zeker onder het lijstje indicatoren schuiven vind ik.
Bekijk deze lijst maar eens, daar staan bij mij weten allemaal films in die in orde zijn of beter dan in orde. (de 1e 100 films)
http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide

kungfupanda

Avatar

Hij is hier niet meer te zien.

Ik heb gegoogled en deze filmsite heeft m wel:

http://hollywood.blog.nl/trailers/2009/04/18/sneak-peek-transformers-2-clip

Check it out.

Remco

Avatar

Decepticon "Jezus man,wanneer donder je een x op bij berichten over Transformers. Wat kraam je een onzin uit. Jij kunt de film beter helemaal niet gaan chechen en in je kelder Terminator 1 20x achter elkaar kijken."


Nee jij hebt verstand van films haha Halloween remake of reboot of whatever wat is er onzin dan wat ik zeg ?.
Ik heb helaas geen kelder das wel minder..........

Decepticon

Avatar

Remco "Nee jij hebt verstand van films haha Halloween remake of reboot of whatever wat is er onzin dan wat ik zeg ?.
Ik heb helaas geen kelder das wel minder.........."
Je zegt: actie top,geen slechte film,actie was niet zo geweldig,ga zo maar door. Eigenlijk vindt je de film(en Bay)niks,maar je gaat hem wel checken. Ik ben flauw van mensen die reageren op nieuwsberichten van films die ze niet leuk vinden,zoals de 1e reactie bovenaan. Jij bent doorgaans ook alleen maar negatief over Transformers. Terminator en Alien zijn echt niet 20x beter dan Transformers,ook al had T1 dat budget gehad,alsof het verhaal van The Terminator zo goed en origineel is. Ik denk dat Salvation ROTF ook niet gaat toppen,maar ze zullen wel nek aan nek gaan,maar zal zeker niet beter zijn.

On topic,ik vind dat ze de garage scene wat korter hadden moeten doen,maar wat waanzinnig gaaf!! Dit wordt mega!! Holy Devastor!!

Remco

Avatar

Decepticon "Je zegt: actie top,geen slechte film,actie was niet zo geweldig,ga zo maar door. Eigenlijk vindt je de film(en Bay)niks,maar je gaat hem wel checken. Ik ben flauw van mensen die reageren op nieuwsberichten van films die ze niet leuk vinden,zoals de 1e reactie bovenaan. Jij bent doorgaans ook alleen maar negatief over Transformers. Terminator en Alien zijn echt niet 20x beter dan Transformers,ook al had T1 dat budget gehad,alsof het verhaal van The Terminator zo goed en origineel is. Ik denk dat Salvation ROTF ook niet gaat toppen,maar ze zullen wel nek aan nek gaan,maar zal zeker niet beter zijn.

On topic,ik vind dat ze de garage scene wat korter hadden moeten doen,maar wat waanzinnig gaaf!! Dit wordt mega!! Holy Devastor!!"


Ik heb nooit gezegd dat de aktie slecht was trouwens alleen dat het einde niet geweldig was omdat het niet te volgen was.
En je gaat me niet vertellen dat het verhaal van de eerste Terminator niet goed en origineel is het gaat veel dieper dan Transformers.
Daar gaat het een beetje om een vage bril ofzo whatever, plus de karakters blijven je totaal niet bij wat bij The Terminator en Alien wel het geval is. Sterker nog ik durf te beweren dat deze film voor zijn budget van 6.5 miljoen een veel intelligenter verhaal biedt.
Daarom zijn deze films klassiekers en zal Transformers dat nooit worden. Dat hoeft ook niet uiteraard Smiley facedat is niet waar de film voor gemaakt is. Ieder beetje aktie regisseur kan Transformers in elkaar knallen. Het oogt allemaal als 1 grote videoclip zonder ziel.
Ga Bay echt niet in het rijtje Ridley Scott of Cameron zetten want dat is appels met peren vergelijken daarvoor levert hij teveel recht toe recht aan werk en teveel herhaling. Dat kan iedereen met een beetje film kennis beamen.
Terminator Salvation laat ik buiten beschouwing net als Terminator 3 omdat dat voor mij films zijn die niet veel te maken hebben met de eerste twee film mede omdat andere regisseurs eraan gewerkt hebben.
Tuurlijk hoop ik dat Salvation wat wordt maar gok dat Transformers 2 wel meer op gaat leveren omdat het van het Disney niveau is zeg maar dus voor iedereen toegankelijk.

Decepticon

Avatar

Remco "Ik heb nooit gezegd dat de aktie slecht was trouwens alleen dat het einde niet geweldig was omdat het niet te volgen was.
En je gaat me niet vertellen dat het verhaal van de eerste Terminator niet goed en origineel is het gaat veel dieper dan Transformers.
Daar gaat het een beetje om een vage bril ofzo whatever, plus de karakters blijven je totaal niet bij wat bij The Terminator en Alien wel het geval is. Sterker nog ik durf te beweren dat deze film voor zijn budget van 6.5 miljoen een veel intelligenter verhaal biedt.
Daarom zijn deze films klassiekers en zal Transformers dat nooit worden. Dat hoeft ook niet uiteraard Smiley facedat is niet waar de film voor gemaakt is. Ieder beetje aktie regisseur kan Transformers in elkaar knallen. Het oogt allemaal als 1 grote videoclip zonder ziel.
Ga Bay echt niet in het rijtje Ridley Scott of Cameron zetten want dat is appels met peren vergelijken daarvoor levert hij teveel recht toe recht aan werk en teveel herhaling. Dat kan iedereen met een beetje film kennis beamen.
Terminator Salvation laat ik buiten beschouwing net als Terminator 3 omdat dat voor mij films zijn die niet veel te maken hebben met de eerste twee film mede omdat andere regisseurs eraan gewerkt hebben.
Tuurlijk hoop ik dat Salvation wat wordt maar gok dat Transformers 2 wel meer op gaat leveren omdat het van het Disney niveau is zeg maar dus voor iedereen toegankelijk."
Heb je wel gezegd,staat in een post van je hierboven,nu al vergeten? Zo goed is Ridley Scott niet hoor,die heeft misbaksels als Hannibal en Body of Lies. Kindom of Heaven was ook niet fantastisch.

Remco

Avatar

Decepticon "Heb je wel gezegd,staat in een post van je hierboven,nu al vergeten? Zo goed is Ridley Scott niet hoor,die heeft misbaksel als Hannibal en Body of Lies. Kindom of Heaven was ook niet fantastisch."


Nee hoor er staat alleen dat de aktie aan het eind niet heel geweldig is niet alle aktie. Hannibal was geen misbaksel trouwens maar ook weer niet briljant maar als je daar tegenover hoogstaande films als Blade Runner zet of Alien kan Bay wel inpakken met zijn Armageddon onzin of die super overdreven nep oorlogs film Pearl Harbor.

Remco

Avatar

Oboema ""That is not an idea, Michael Bay. Those are special effects!"

-- South park (Imaginationland)"


haha ja die geeft wel mooi zijn gedachte gang weer
http://www.southparkstudios.com/clips/155700/

abba82

Avatar

Ik weet niet hoe diep mensen hier gaan maar ik weet in ieder geval dat ik binnenkort(24 Juni) een vette popcorn film ga kijken.

Dit is toch een superfilm voor de bioscoop. Daarvoor is een bioscoop toch ook gemaakt. Groot beeld, vette geluid. Heb er nu al zin in Smiley face

Aston

Avatar

abba82 "Ik weet niet hoe diep mensen hier gaan maar ik weet in ieder geval dat ik binnenkort(24 Juni) een vette popcorn film ga kijken.

Dit is toch een superfilm voor de bioscoop. Daarvoor is een bioscoop toch ook gemaakt. Groot beeld, vette geluid. Heb er nu al zin in Smiley face"

Ik ben het 100% met je eens dat dit een bioscoopfilm is. Maar een popcorn film? De adrenaline giert gewoon door je lijf als je transformers kijkt. Je hebt gewoon geen tijd om te eten. :P

Chrischzz

Avatar

Remco "En je gaat me niet vertellen dat het verhaal van de eerste Terminator niet goed en origineel is het gaat veel dieper dan Transformers."


Tuurlijk is Terminator's verhaal orgineel.. 't was ook 1 van de eerste in zijn soort.. Diepgang wordt bij Terminator trouwens ook pas duidelijker als jeje er, of in verdiept, of pas na deel 2 en het maar beter te vergeten deel 3.. Verder is en blijft dat natuurlijk een erg goede technothriller, met foute jaren 80 kapsels..

Remco " Daar gaat het een beetje om een vage bril ofzo whatever,"


De bril was juist de grote plothole.. had eigenlijk geen ruk met het verhaal te maken.. Toegeven, erg slecht van de schrijvers.. Als je dat als het verhaal ziet, heb je duidelijk niet echt op zitten letten..

Ik verwacht ook dat na de introductie in TF1, de meer interessantere details rondom het transformer universum in TF2 worden uitgediept.. Iets wat met een Terminator en Alien serie ook gebeurd.. Al weten we natuurlijk steeds geen ruk van het Alien soort..

Remco " plus de karakters blijven je totaal niet bij wat bij The Terminator en Alien wel het geval is. "


Terminator heeft dan ook maar 3 karakters.. Als je alle 8 de namen van de Nostromo bemanning uit je bolle bolletje kan noemen is dat best knap..

Of alle de bemanning van de Solaco? Weet jij ze?

Remco "Ieder beetje aktie regisseur kan Transformers in elkaar knallen. "


Inderdaad.. noem ze allemaal op, die de afgelopen 3 jaar een dergelijke actiefilm hebben gemaakt..


Remco " Ga Bay echt niet in het rijtje Ridley Scott of Cameron zetten want dat is appels met peren vergelijken daarvoor levert hij teveel recht toe recht aan werk en teveel herhaling. Dat kan iedereen met een beetje film kennis beamen. "


Iedere regisseur heeft zo zijn stijl.. En je kan inderdaad Bay niet met Scott en Cameron vergelijken.. Al ben ik wel van mening dat Bay's werk te vaak te makkelijk wordt afgekraakt.. The Rock was een oer degelijke film, met een goed plot/verhaal en goede, maar typische Bay actie.. Pearl Harbor ook.. Ja hij misbruikte een tragische gebeurtennis voor een liefdesverhaaltje.. zijn er wel meer die dat hebben gedaan.. The Island was naar mijn mening ook degelijk.. Boeiend verhaal, leuke actie en Scarlett in een pittig trainingpakje..


Remco "Tuurlijk hoop ik dat Salvation wat wordt maar gok dat Transformers 2 wel meer op gaat leveren omdat het van het Disney niveau is zeg maar dus voor iedereen toegankelijk."


Ik presenteer: Terminator Salvation speelgoed.. Terminator op Disney niveau Ik wil niet zeuren.. maar juist mede door Cameron's briljante T2 ( dat meen ik ) hebben ze van de Terminator een Disney niveau gemaakt.. Want T1 was absolutt niet toegankelijk voor een ieder. T2 juist wel..

Iets wat vreemd genoeg ook met Alien is gebeurd..

Anyhow.. eigenlijk zijn deze films T, A & TF niet te vergelijken.. ja ik doe het ook vaak omdat het toch een opzichzelf staande genres zijn.. Ik hoop ook dat de veranderingen juist andersom zijn bij TF.. Van actie naar technothriller.. dat zou mij juist erg tof lijken...

UniMatriX

Avatar

abba82 "Ik weet niet hoe diep mensen hier gaan maar ik weet in ieder geval dat ik binnenkort(24 Juni) een vette popcorn film ga kijken.

Dit is toch een superfilm voor de bioscoop. Daarvoor is een bioscoop toch ook gemaakt. Groot beeld, vette geluid. Heb er nu al zin in Smiley face"


daar sluit ik me bij aan! (al weet ik niet of ik aan mn popcorn ga toekomen)
Jongens discuusie sluiten en eerst kijken voordat we verder gaan oordelen over een film die we nog niet eens gezien hebben! ik bedoel wtf ;)

Decepticon

Avatar

Remco "Daar gaat het een beetje om een vage bril ofzo whatever, plus de karakters blijven je totaal niet bij"
Net wat Chrischzz zegt,je hebt echt niet op zitten letten,je weet niet eens waar de film over gaat. Ga maar niet naar ROTF,daar zitten nog veel meer karakters in.

Ozymandias

Avatar

@ remco

Ik heb blade runner, alien en armageddon alle 3 gezien, en ik zal ALTIJD blind voor armageddon kiezen, dus wat loop je nou te zeiken.

Ga lekker niet naar deze film, hou op met het bitchen op Bay, alleen omdat hij met zijn werk meer verdient dan jou lievelingsregisseurtjes.

Remco

Avatar

Ozymandias "@ remco

Ik heb blade runner, alien en armageddon alle 3 gezien, en ik zal ALTIJD blind voor armageddon kiezen, dus wat loop je nou te zeiken.

Ga lekker niet naar deze film, hou op met het bitchen op Bay, alleen omdat hij met zijn werk meer verdient dan jou lievelingsregisseurtjes."


Dat zegt genoeg over jou als je Blade Runner boven Armageddon verkiest want dan heb je dus echt 0 procent verstand van films.
Dat is zoiets zeggen als dat Garfield the Movie beter is dan The Godfather. Armageddon is toch echt een no brainer wat dat betreft
En ik wil niet zeuren over geld maar ik denk dat Cameron zijn films toch wel wat meer hebben opgebracht dan die van Bay hoor alleen Titanic alleen al Smiley face. Bovendien misschien bedoel je zijn eigen persoonlijke inkomsten ook daar gaat hij ver overheen met een percentage wat hij voor Titanic heeft gekregen. Bovendien is hij grensverleggend, ontwerpt en ontwikkelt 3D camera's etc.
Maar goed dat boeit mij niet wat hij verdient of wat zijn films opbrengen zoals eerder besproken is dat geen graadmeter voor een goede film wellicht voor jou wel.

Die bril een plothole ? tja kan me toch herinneren dat tie enorm belangrijk was met die kubus onzin erbij enzo. Zoveel indruk heeft het verhaal dus op me achter gelaten inderdaad.

Ten tweede het gaat me niet om het noemen van alle karakter uit een film maar alleen Ripley of Bishop alleen al waren al beter dan alle karakters uit Transformers.

Oh ja dan hebben we nog (aktie) regisseurs van de laatste drie jaar die Transformers hadden kunnen maken: Ridley Scott, Brian Singer, Tony Scott, Chris Nolan, Sam Rami, Steven Spielberg, Gore Verbinski , Zack Snyder, The Wachowski Brothers, Stephen Sommers en zelfs George lucas. Dat lijkt me wel voldoende.

Dat speelgoed tja dat heb je met alle films toch ? das vaak geen bewuste keus van de regisseur maar gewoon marketing.
Met disney niveau bedoel ik meer dat het vaak voor alle leeftijden is en dat was bij de Terminator en alien films niet het geval.
Ik geeft ook toe dat je ze niet met elkaar moet vergelijken dat was ook niet mijn opzet maar als mensen Armageddon kwalitatief gaan vergelijken met Blade Runner en kiezen voor de eerste dan is er toch wat mis op deze site lijkt me.
Armageddon is bijna unaniem uitgeroepen tot een waardeloze film, verstand volledig op nul of zo mogelijk nog lager en gaan maar.
Tja en als dat je ding is uiteraard is tie dan geweldig.
The island ben ik met je eens dat was de eerste film van Bay die eindelijk een beetje meer liet zien dan al die andere films van hem.
Helaas geen succes geworden.

Ozymandias

Avatar

Eh remco, om te beginnen quote je me al verkeerd. Get your facts straight. En nee, er is niets mis met mijn brein meneertje koekepeertje. Ja, ik kies Armageddon boven Blade runner. Ja, ik kies Armageddon boven Alien. Weet je waarom? Entertainment. Simpel als dat. Ik weet dat dat voor een moeilijke, gecompliceerde ziel zoals jou niet mogelijk is. Alien is een prachtfilm, maar hij is langzaam, bij vlagen zelfs ( durf ik t te zeggen ) een beetje saai. Blade Runner is goed, maar sorry.. Sommige films raken NU wel een beetje op. Armageddon is gewoon goed materiaal om lekker weg te kijken op een avondje.

Ik vind het een beetje belachelijk dat je mij als '' mongooltje '' neerzet omdat ik deze keuze maak.

Mensen hebben recht op een mening. Dit was de mijne. Is er daarom iets mis met mij? Misschien hadden we Hitler gewoon z'n gang moeten laten gaan, dan woonden we nu in een totale staat en mochten we alleen kijken wat hij wou, hadden we ook geen problemen pfft.

En geen verstand van films? Please mister, ik weet er 100x meer van dan jou. Dat jij zo'n arthouse-hoer bent die alle publieksfilms en blockbusters afkraakt omdat jou pareltje geen genoeg aandacht krijgt oke, maar pas op wat je zegt.

En Cameron zal vast meer geld verdient hebben dan Bay, hij heeft ook wel net ff wat meer films gemaakt..

Volgende keer als je denkt, goh.. ik ga hier even op reageren! gewoon niet doen. Vraag maar aan mama of ze je flesje melk wilt opwarmen.

Remco

Avatar

Ozymandias "Eh remco, om te beginnen quote je me al verkeerd. Get your facts straight. En nee, er is niets mis met mijn brein meneertje koekepeertje. Ja, ik kies Armageddon boven Blade runner. Ja, ik kies Armageddon boven Alien. Weet je waarom? Entertainment. Simpel als dat. Ik weet dat dat voor een moeilijke, gecompliceerde ziel zoals jou niet mogelijk is. Alien is een prachtfilm, maar hij is langzaam, bij vlagen zelfs ( durf ik t te zeggen ) een beetje saai. Blade Runner is goed, maar sorry.. Sommige films raken NU wel een beetje op. Armageddon is gewoon goed materiaal om lekker weg te kijken op een avondje.

Ik vind het een beetje belachelijk dat je mij als '' mongooltje '' neerzet omdat ik deze keuze maak.

Mensen hebben recht op een mening. Dit was de mijne. Is er daarom iets mis met mij? Misschien hadden we Hitler gewoon z'n gang moeten laten gaan, dan woonden we nu in een totale staat en mochten we alleen kijken wat hij wou, hadden we ook geen problemen pfft.

En geen verstand van films? Please mister, ik weet er 100x meer van dan jou. Dat jij zo'n arthouse-hoer bent die alle publieksfilms en blockbusters afkraakt omdat jou pareltje geen genoeg aandacht krijgt oke, maar pas op wat je zegt.

En Cameron zal vast meer geld verdient hebben dan Bay, hij heeft ook wel net ff wat meer films gemaakt..

Volgende keer als je denkt, goh.. ik ga hier even op reageren! gewoon niet doen. Vraag maar aan mama of ze je flesje melk wilt opwarmen."


Haha meer verstand dan films dan ik dacht het niet ? waar baseer je dat ineens op. Ik leef erop man ik zie meer films in een week dan jij in een jaar doet waarschijnlijk.
En wie zegt dat ik van Arthouse films hou dat heb ik nooit gezegd. Als ik transformers af kraak wil niet zeggen dat ik elke Hollywood film haat. Misschien denk je dat de regisseurs die ik noem bekend staan om hun art house films ? :|
En als echte film kenner zoals je jezelf noemt moet je ook weten dat het aantal films van Bay en cameron elkaar niet zoveel ontlopen. Sterker nog de laatste paar jaar heeft hij haast niks uitgebracht.
Jij bent waarschijnlijk zo'n mannetje van 18 dat alleen maar simpel schietvoer kijkt en dan denkt kennis te hebben van films ;)

Sha

Avatar

Ik weet meer van films, nee ik!
De mijne is groter, nee de mijne!
*zucht*

Remco

Avatar

shateandar "Ik weet meer van films, nee ik!
De mijne is groter, nee de mijne!
*zucht*"


Haha tja hij zegt dat ik weet niet hoe die erbij komt maar goed. Hij mag van mij Armageddon goed vinden maar om je zelf dan als filmkenner te omschrijven. Dalijk gaat tie nog zeggen dat Costa en Volle Maan twee klassiekers zijn in de film wereld.

UniMatriX

Avatar

Remco "Haha tja hij zegt dat ik weet niet hoe die erbij komt maar goed. Hij mag van mij Armageddon goed vinden maar om je zelf dan als filmkenner te omschrijven. Dalijk gaat tie nog zeggen dat Costa en Volle Maan twee klassiekers zijn in de film wereld."


Man hou op
war of the worlds the second wave owned die 2 films zwaar!

Ozymandias

Avatar

'T feit dat jij meer films ziet in een week dan ik in een jaar vind ik zorgwekkend. Aangezien ik zo ongeveer elke film kijk die uitkomt, aangezien ik pathe unlimited heb, maar goed.. als je 't leuk vind. Betekent ook dat je dus heel veel crapfilms ziet.. Eigenlijk alleen maar.. Zoveel goeie komen er niet uit in een week dus dan snap ik waarom je zo denkt ;)

Wat maakt 't nou uit dat Cameron al lang neits heeft uitgebracht? Hij heeft toch nog steeds meer films, dat verandert niets aan 't punt.

En nee, geen 18 jarig mannetje dat alleen maar simpel schietvoer kijkt, een 20 jarig mannetje dat ook daadwerkelijk aan films meewerkt.

Jij bent vast zo'n mannetje van 45 die nog bij z'n moeder in de kelder woont.


EDIT:

K lees net dat je geen kelder hebt, zolder dan?

Chrischzz

Avatar

Het wordt mij te gezellig hier..

shateandar "De mijne is groter, nee de mijne!
*zucht*"


Moeten we hier flauwe penis grappen op maken?
Vooruit.. wel 1tje met een langere baard dan sinterklaas...


Sjefke komt een cafe binnen en hij ziet op tafel een paar strepen staan ongeveer 10 cm van de rand af.. Hij vraagt aan de barman waarom die strepen er op staan.. "dat zijn de lijnen van de afmetingen van een paar negerts die hun penis hebben opgemeten.." "nou" zegt Sjefke.. "ik denk dat ik daar wel overheen ga ".. hij haalt zijn schlong uit zijn broek en legt em op tafel.. "ziet ge wel, ruim 10 cm eroverheen!!" zegt de barman: "ze hebben alleen wel vanaf de anderekant gemeten"


shateandar "Dalijk gaat tie nog zeggen dat Costa en Volle Maan twee klassiekers zijn in de film wereld."


Wel klassiekers.. maar weet niet of dat positief opgevat moet worden.. =)

Sha

Avatar

Leuk dat je m'n naam bij de tweede quote zet, maar dat heb ik nooit gezegd Smiley face

Decepticon

Avatar

Remco "Haha meer verstand dan films dan ik dacht het niet ? waar baseer je dat ineens op. Ik leef erop man ik zie meer films in een week dan jij in een jaar doet waarschijnlijk."
Heb je geen werk ofzo? Dan zie je,net zoals Ozymandias zegt,meer crap dan goeie films,want er komt idd meestal niet zo veel goeds in 1 week uit. Vandaar dat je zo negatief bent.
Euuh jongens,dit gaat niet meer over ROTF.

Remco

Avatar

Ozymandias "'T feit dat jij meer films ziet in een week dan ik in een jaar vind ik zorgwekkend. Aangezien ik zo ongeveer elke film kijk die uitkomt, aangezien ik pathe unlimited heb, maar goed.. als je 't leuk vind. Betekent ook dat je dus heel veel crapfilms ziet.. Eigenlijk alleen maar.. Zoveel goeie komen er niet uit in een week dus dan snap ik waarom je zo denkt ;)

[quote=Decepticon]Dan zie je,net zoals Ozymandias zegt,meer crap dan goeie films,want er komt idd meestal niet zo veel goeds in 1 week uit."


Wat maakt 't nou uit dat Cameron al lang neits heeft uitgebracht? Hij heeft toch nog steeds meer films, dat verandert niets aan 't punt.

En nee, geen 18 jarig mannetje dat alleen maar simpel schietvoer kijkt, een 20 jarig mannetje dat ook daadwerkelijk aan films meewerkt.

Jij bent vast zo'n mannetje van 45 die nog bij z'n moeder in de kelder woont.


EDIT:

K lees net dat je geen kelder hebt, zolder dan?[/quote]

Crap films ? jullie vinden toch Armageddon en Pearl Harbor etc toch goed ? Dus wie kijkt er dan crap films.
Toen jij nog niet eens geboren was keek ik al films dus wat dat betreft. Plus de meeste klassiekers waar we over praten zijn gemaakt uberhaupt voor jij nog op de wereld was dus geen wonder dat je je er moeilijker op aan kunt passen je bent nog van MTV generatie Smiley face.
Dat haal ik wel uit je quote Gruwelijke auto's, transformerende gruwelijke auto's, megan fox, heel veel robots en actie en SFX die de lat weer hoger gaan leggen.
Denk trouwens dat jij gezien je leeftijd eerder bij je moeder woont dan ik ;) en dan lekker op hun centjes naar de bios mag.
En het feit dat jullie denken dat je alleen films kan kijken omdat ze elke week uitkomen zegt al genoeg. Er zijn nog andere manieren lijkt me zo er is keus zat.
Maar goed waar dit eigenlijk over gaat weet ik ook niet meer. Samenvattend Bay suckt en kritiek wordt hier blijkbaar niet gewaardeerd want dan ben je te negatief etc.
Welcome in the real world zou ik zeggen als je geen kritiek kunt hebben vraag ik me af hoe je je in de wereld staande houdt iedere dag.

Ps : check IMDB eens dan zie je dat het lang niet zoveel uit maakt hoeveel films Bay en Cameron hebben gemaakt als regisseur zijnde.

Ozymandias

Avatar

Tsja, waar 't over gaat. Ik ben Bay-fan. En die kunnen idd geen kritiek over Bay films aan horen ^_^ .

En no offence Remco, maar ik ken heel wat klassiekers :] En natuurlijk zet ik Bay niet voor alle klassiekers.

Ik word er gewoon zo moe van dat als er ook maar IETS over Bay gepost word, er meteen weer allemaal kritiek naar boven komt en vergelijkingen en bla.

Remco

Avatar

Ozymandias "ehh, ik ben 20, maakt t wat uit dat je dan nog thuis woont? En jij ontkende niet eens dat je 45 bent en bij je mama woont, looooool..

Maar idd, jij word niet gewaardeerd. Doeiiiiiii."


Haha tja jij hebt het over thuis wonen en 45 jaar en mama etc terwijl dat zo te zien op jezelf meer van toepassing is dan op mij.
Je moet niet dingen roepen die op jezelf betrekking hebben natuurlijk.
En uiteraard hoef ik niet alles te ontkennen maar voor the record ben nog lang geen 45 en woon al tijden niet meer thuis dat scheelt.

Ozymandias "Ik word er gewoon zo moe van dat als er ook maar IETS over Bay gepost word, er meteen weer allemaal kritiek naar boven komt en vergelijkingen en bla."


Maar hoe zou het komen dat hij zoveel kritiek krijgt denk je ? dat lijkt me niet voor niks. Oke hij is geen Ed Wood ofzo maar ik hoop niet dat je het de beste regisseur allertijden vindt.
Hij weet zeker hoe je snel een film moet maken gezien de grote budgetten die er vaak mee gemoeid zijn en levert veel waar voor je geld om het zo maar eens uit te drukken zowel voor de kijker als voor de studio's.
Misschien is het inderdaad eens goed dat tie zoals in een eerder artikel eens wat anders gaat doen dan dat we van hem gewend zijn.
Ik vond The Island serieus toch echt van een beter niveau dan de andere films van hem.
Ben wel benieuwd wat tie ervan bakt eerlijk gezegd. Ik heb hem vaak op audio commentaren gehoord maar soms denkt tie volgens mij dat tie jezus is zo goed en geweldig als tie zich zelf vindt.
Oke Cameron is ook een asshole haha zoals tie veelal bekend staat maar daar staat wel weer wat tegenover.
Ik ga Transformers 2 overigens wel zien ondanks dat ik eerste zeker na twee keer ofzo te zien echt wat slapjes vond. Maar ik kan niet zeggen dat ik van dit getoonde materiaal echt warm loop.

Ozymandias

Avatar

T is gewoon een '' ding '' dat als Bay in the picture is, dan moet er afgekraakt worden, no matter what. Ofc is hij niet de beste regisseur but cut the man some slack.

NieuwsFilm

meest populair