V8 toont beelden derde Lord of the Rings!

V8 zal woensdagavond om 20.00 uur als eerste televisiezender beelden uit de derde The Lord of the Rings, The Return of the King, op de Nederlandse televisie laten zien. Dit is de laatste verfilming van de beroemde trilogie van schrijver Tolkien. Daarnaast wordt in het programma getoond hoe de tweede Lord of the Rings tot stand is gekomen.

Het programma, 'The making of: LOTR: The Two Towers', laat het persoonlijke verhaal van de mensen achter de film zien. In 'The making of' zien we hoe een gemiddelde filmdag van Billy Boyd en Dominic Monaghan verloopt, Viggo Mortensen terwijl hij stunts aan het oefenen is met zijn eigen paard, en dat negen leden van de crew een speciale tatoo hebben gezet aan het einde van het filmen. Verder zijn er uiteraard beelden uit de film te zien die deze week in Nederland op dvd wordt uitgebracht.

Het avontuur 'The Lord of the Rings: The Two Towers', is gemaakt door regisseur Peter Jackson. 'The Two Towers' heeft in de Benelux zo'n 3 miljoen bezoekers getrokken in alle leeftijdsgroepen. De film was onder andere genomineerd voor zes Academy Awards, inclusief 'Best Picture'.



NieuwsFilm

meest populair