Video

G.I. Joe trailer

Bekijk de nieuwe trailer van G.I. Joe: Rise of the Cobra

door Bram de Groot op 01.05.2009 om 11:08 in Video
Het is een tijdje stil geweest rond G.I. Joe: Rise of the Cobra, maar hieronder zien we eindelijk weer eens wat nieuwe beelden. De film wordt geregisseerd door Stephen Sommers die eerder verantwoordelijk was voor The Mummy en Van Helsing.

Het elitekorps G.I. Joe neemt het in de film op tegen de kwaadaardige organisatie Cobra, die handelt in verboden wapens. Wanneer de leider van Cobra door heeft dat G.I. Joe zijn wapenhandel in gevaar brengt, slaat hij keihard terug.

Vanaf 13 augustus in de bioscoop. Hieronder de nieuwe (Franse) trailer:


31 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ateerling

Avatar

Die laatste scene deed me denken aan Transformers (deel 1)

Lord Voldemort

Avatar

ateerling "Die laatste scene deed me denken aan Transformers (deel 1)"


Whahaha, je hebt gelijk. :E
Ziet er mooi uit allemaal, die speciale harnassen lijken wat op een Halo meets Iron Man harnas.

PKP

Avatar

Ik krijg na het zien van deze trailer ineens spontaan zin in deze film! :D

Decepticon

Avatar

YoooooJoe!!!!!!!! Dit wordt ook waanzinnig!!!!

mickvh

Avatar

C.G.I Joe ofzo? :}

GalO

Avatar

Wow lang geleden dat ik zo na een popcorn cool action flick uitkeek Smiley face ziet er top uit!

WiXX

Avatar

Niemand die moest denken aan het spelletje Crysis? Speciale pakken die je sneller laten lopen enzo.

Remco

Avatar

Transformers trailer oogt wel cool dit is echt troep lijkt wel alsof je naar een computerspelletje aan het kijken bent maar goed wat wil je met Stephen Sommers. Wordt net zo'n chaotisch zooitje als Van Helsing ben ik bang, zoveel C.G. dat je het geen live action film meer kan noemen.
Leuk om twee trailers (transformers en G.I. Joe) naast elkaar te zien en daarmee het verschil tussen goede en slechte C.G.
Zet de Razzies maar alvast klaar Smiley face

oogsnoepje

Avatar

Wat is er met de originele tune gebeurd?

Aston

Avatar

Nice, ziet er erg goed uit!

Senor Chistoso

Avatar

Hoewel deze trailer er wel lekker uitziet moet mij toch een ding van het hart. Dear American movie directors, when you let a evil force assault Europe, try to think outside the box and stop destroying just the big ben and/or the eiffeltower....WE HAVE MORE BUILDINGS YOU KNOW.

p.s.

same goes for the bloody coliseum.

Il Padrino

Avatar

Parijs krijgt het wel zwaar te verduren deze zomer...

(gelukkig hebben ze voor Sommers de Eiffeltoren wel weer terug op de juiste plaats gezet, nadat deze voor Bay blijkbaar verplaatst was)

13204

Avatar

Hm ziet er wel lekker uit. Maar toch mis ik iets.

Maar ben zeer zeker benieuwd naar deze film!

Kurtje79

Avatar

Nou, ik sta nog steeds niet te popelen om deze film te zien.
Naar mijn menig hebben ze teveel specialeffect gebruikt, het ziet er hier en daar wat verontrustend uit. Ik vraag me daarom af, waarom ze geen keiharde actie film van gemaakt hebben? Veel beter dan al die computersimulaties die trouwens erg cheap eruit zien.
Maar goed, we wachten af.

oogsnoepje

Avatar

Kurtje79 "Nou, ik sta nog steeds niet te popelen om deze film te zien.
Naar mijn menig hebben ze teveel specialeffect gebruikt, het ziet er hier en daar wat verontrustend uit. Ik vraag me daarom af, waarom ze geen keiharde actie film van gemaakt hebben? Veel beter dan al die computersimulaties die trouwens erg cheap eruit zien.
Maar goed, we wachten af."


Sommers staat er nu eenmaal bekend om dat hij niet echt hoge eisen heeft en dat hij het liefst zijn hele films uit de computer zou toveren.

Maar goed, liever nog een film van Sommers, dan een film van de relifreaks die Day The Earth Stood Still en Knowing maakten.

(ik heb er inmiddels een aardig trauma door opgelopen ja)

Teknootje

Avatar

Hou het op moment wel bij de 10 afl tellende cartoon van Gi Joe die er nu is Smiley face

master3d

Avatar

Die suits deden we wel gelijk denken aan Crysis. Opzich lijkt me deze wel tofSmiley face

jazzthieve

Avatar

Een CGI popcorn-fest zo te zien. Films zoals deze zijn de reden waarom mensen zich afkeren van CGI. Pure onrealistische CGI-drek, pubertjes-voer dat gewoonweg belachelijke idioot oogt.

Geranimous

Avatar

Nou nou, wat een reacties. Zo zie hoe snel het allemaal kan gaan. Werd Sommers voor The Mummy nog geprezen om zijn CGI wordt er nu simpelweg beweert dat het er cheap uit ziet en dat meneer Sommers geen hoge eisen stelt. Wat is iedereen toch weer erg bevooroordeeld. Je kan zeggen wat je wil over de FX maar cheap is echt het verkeerde woord.

Chrischzz

Avatar

Geranimous "Nou nou, wat een reacties. Zo zie hoe snel het allemaal kan gaan. Werd Sommers voor The Mummy nog geprezen om zijn CGI wordt er nu simpelweg beweert dat het er cheap uit ziet en dat meneer Sommers geen hoge eisen stelt. Wat is iedereen toch weer erg bevooroordeeld. Je kan zeggen wat je wil over de FX maar cheap is echt het verkeerde woord."


Omdat het met The Mummy nog "nieuw" was en voor die tijd erg goed..

Nu gebruiken ze te veel CGI op de verkeerde momenten. En tja.. als je verwend bent met de CGI ut TF.. tja dan is gelijk al het andere prut..
En sorry.. in deze trailers ziet het er ook niet al te best uit..

Remco

Avatar

jazzthieve "Een CGI popcorn-fest zo te zien. Films zoals deze zijn de reden waarom mensen zich afkeren van CGI. Pure onrealistische CGI-drek, pubertjes-voer dat gewoonweg belachelijke idioot oogt."


Chrischzz "Omdat het met The Mummy nog "nieuw" was en voor die tijd erg goed..

Nu gebruiken ze te veel CGI op de verkeerde momenten. En tja.. als je verwend bent met de CGI ut TF.. tja dan is gelijk al het andere prut..
En sorry.. in deze trailers ziet het er ook niet al te best uit.."


Ben het met jullie eens het is allemaal zo kunstmatig dat er geen ziel meer in die films zit. Ik had dat echt met Van Helsing op een gegeven zat ik gewoon te geeuwen tussen de aktie door omdat je gewoon gebombardeerd werd met nikszeggende aktie uit de computer.The Mummy returns exact hetzelfde verhaal.
Tuurlijk hoeft een films als G.I. Joe niet super realistisch verfilmd te worden maar dit is wel een beetje teveel van het "goede".

Kurtje79

Avatar

Nou, laten we eerlijk zijn. Sommige beelden in de trailer ziet er bestwel belachelijk/lachwekkend uit.
Neem bijvoorbeeld, dat ene stukje wanneer ze weg duiken/springen voor een raket. Pff, ziet er waardeloos uit man.
Ik heb verder geen problemen met CGI beelden in films (mits het goed gebruikt wordt), maar de laatste tijd wordt het wel te vaak gebruikt. Daarnaast wordt CGI ook op een verkeerde manier gebruikt. Het lijkt alsof je tegenwoordig CGI beelden moet hebben, anders wordt het publiek niet vermaakt. Erg jammer! Trouwens, The Mummy Return staat niet bepaald hoog in mijn lijstje van goede films.
Kortom: De trailer van G.I. Joe ziet er verontrustend uit. Het nijgt naar een B-film.

Lt. Aldo Raine

Avatar

Krijg dat koude oorlog gevoel, net als bij de eerste james bond films.

Merlin

Avatar

Weer een stuk jeugdsentiment dat wordt verkracht door CGI ... misdadig!
En dat terwijl de eerst foto's (Snake Eyes, Stormshadow, Baroness) er zo goed uitzagen. Kreeg al een wee gevoel bij het zien van Dennis Quaid ...

Decepticon

Avatar

Ik ben een groot G.I.Joe fan en ondanks alle CGI kijk er erg naar uit. De acceleratorsuites gaat wat mij betreft ook een beetje te ver,maar ik vind het er wel gaaf uitzien,puur jeugdsentiment. G.I.Joe hoort ook veel CGI te hebben,de cartoons hadden ook veel fictieve voertuigen.
Als ik Dennis Quaid hoor zeggen: This is General Hawk! Dat doet mij toch wel wat,ik denk dat Snake Eyes en Storm Shadow de sterren van de film zijn.

ikke__

Avatar

Zeikerds! huilebalke.. }::r
teveel cgi wehhhh....

welcome to the 21st century, wie heeft bepaald dat alle films gewaardeerd moeten worden aan echtheid en realiteit?? is t zo moeilijk buiten dat te denken als jullie een film zitten te kijken? wat zijn jullie beperkt zeg in jullie maatstaven...Een forum mag kritisch zijn maar jullie..jullie zijn zeikerds! Smiley face

ik ben ook opgegroeid met GI Joe in de jaren 80/90...en wees s eerlijk het gaat toch om de aktie of niet soms? En als je dan die tekenfilm uit die tijd ook zo neer zet dan doe je te min aan de mogelijkheden van de hedendaagse tijd.
En als ik een film wil zien met realiteit of menselijkheid of wat dan ook dan pak ik wel een andere film genoeg keus.

En ohja diegene die CGI puber voer noemt ALS VOLWASSENE zeg ik je ...kijk verder dan je eigen achtertuin je klinkt als die oma's en opa's die nog steeds denken dat elpee's beter klinken. Maak je borst maar nat want de komende eeuwen CGI...etc..zoals de amerikanen zeggen

there is a lot more, where that came from! :E

Als beperkte mensen zoals jullie dit soort dingen zouden verbieden..waar ik even van uitga aan de hand van jullie reacties en als jullie het voor het zeggen zouden hebben (thank god you are not!!)
Dan zou innovatie niet bestaan alleen al om een voorbeeld te noemen de militaire realiteit die veel afkijkt van de film industrie.

ga maar gauw weer in jullie achtertuin zitten, and let the world do its thing bye bye :B :B :B

Remco

Avatar

Tja dan mis je het hele punt het gaat er niet om dat er CG in de film zit het gaat erom dat het matige CG is en teveel.
Als je naar de karakters in de transformers kijkt zijn ze geloofwaardig en kan je zien dat er veel tijd aan is besteed.
Naar mijn mening werkt CG alleen echt goed als je niet daadwerkelijk menselijke personen moet creëren. In negen van de tien gevallen valt CG anders gelijk door de mand dat zie je wel in deze trailer.
Maar daarnaast wat is er leuk aan om naar een film te kijken waarvan de helft van de tijd er niet eens echte acteurs te zien zijn en je dat meteen door hebt ook nog ?.
De Star Wars Prequels zijn daar een goed voorbeeld van die werkten lang niet zo goed als de oude films omdat in bijna elke seconde film wel een digitaal shot zat.
Ik ben ook opgegroeid met G.I. Joe maar denk dat het gewoon erg moeilijk is daar een beetje degelijke film van te maken. Maar goed we zullen zien wat dit wordt.

Ozymandias

Avatar

Ja maar star wars zag er wel goed uit.


Opzich stoor ik me er niet aan in de trailer, dus maar even afwachten. En hou er rekening mee dat er altijd nog laatste twitches en tweaks kunnen gebeuren nadat de trailer al ge-aired is..


En ergere CGI dan Wolverine's klauwen zullen we dit jaar niet meer zien denk ik :]

abba82

Avatar

Nou ik moet zeggen dit ziet er echt goed uit. Eerst had ik zoiets van dit gaat gewoon crap worden maar nu begin ik zwaar te twijfelen.

Ga hem sowieso in de bioscoop kijken. Wat een films allemaal van de zomer: Terminator Salvation, Transformers 2, GI JOE, Star Trek ben er zeker nog een paar vergetenSmiley face

ghossler

Avatar

OMYGOD ik ben geen kijker van g.i joe cartoon versie.. is ook vor mijn tijd... ik heb gelukkig nog de transformes mee mogenmaken gedeeltelijk.. maar deze film wordt keihard.. voornamelijk om het feit dat rachel nichols erin speeld.. maar gwoon keiharde actie, effects etc:D hoewel ik me twijfels heb over de prime villain.. k vind hem niet zokwaad aardig uit zien.. en snake eyes vs thudner storm (zo heetie tog?) wordt ziek!

coolcredit

Avatar

Mensen die deze effecten mooi vinden.........*kuch*.. Waar hebben jullie al die jaren gezeten?????!!! Zelfs de effecten, en die zijn zeker goed, van Terminator 2 zien er 3000 keer beter uit dan deze...terwijl we toch zo'n tiental jaartjes verder zijn????!! Dit is cheapass bagger

NieuwsFilm

meest populair