Tom Sizemore doet alsof zijn neus bloed

De aangeklaagde Tom Sizemore zal een mogelijke gevangenistraf niet in de weg laten zitten van zijn grootse plannen. Hij heeft getekend voor verschillende filmrollen in de hoop dat hij niet de gevangenis in zal gaan.

De acteur uit Black Hawk Down moet wellicht een vierjarige gevangenisstraf uitzitten omdat hij de voormalige Hollywood Madam Heidi Fleiss zou hebben mishandeld. De rechter zal in october uitspraak doen.

De acteur blijft de acteren alsof er niets aan de hand is. Hij heeft twee filmrollen voor 'independent dramas' in zijn schema ingepast. Sizemore zal de vader spelen in de film Piggy Banks, die op dit moment word opgenomen in Salt Lake City.

Volgende maand zal hij een rol spelen in de film The Heart Is Deceitful Above All Things. Dit laatste project wordt geregiserd door de Italiaanse actrice Asia Argento, die ook een prostituee zal pelen in de film.

Sizemore werd schuldig bevonden door een jury in Los Angeles aan huiselijk geweld, bedreiging en stalking. Hij is op het moment vrij op borgtocht.



NieuwsFilm

meest populair