Algemeen

Laatste Transformers 2 poster

En ook nog wat details over het plot.

door Mark op 09.05.2009 om 15:17 in Algemeen
Over een maandje of twee gaat Transformers: Revenge Of The Fallen hier in première en dit is de poster die je gaat zien achter het raam van plaatselijke bios. Geen Devastator of The Fallen maar Optimus Prime, Bumblebee, Sam en het lekkerste wijf on planet Earth.

Een paar dagen geleden is er ook nog wat meer bekend geworden over het plot, mocht je dat gemist hebben dan is hier nog een kleine samenvatting compleet met spoilers. De film begint midden in de geheime oorlog die het leger en de Autobots voeren tegen de Decepticons. Ondertussen komen er steeds meer gigantische robots bij en wordt het steeds aannemelijker dat de Transformers al langer deel zijn van de geschiedenis van de Aarde. Er duiken ook steeds meer theorieën op dat de Decepticons alleen maar naar de Aarde komen omdat de Autobots er zijn, Optimus Prime wil de planeet echter niet zomaar achterlaten en klopt aan bij Sam voor hulp.

Hij heeft er alleen weinig zin in en wil zijn gewone leven weer oppakken, maar omdat hij twee jaar daarvoor blootgesteld is aan de pure energie van de Allspark begint hij langzaam visioenen te krijgen die hem er niet van kunnen weerhouden zich te mengen in het conflict. Megatron, de verslagen leider van de Decepticons wordt van de bodem van de zee gehaald en met een stukje van de Allspark weer tot leven gebracht en hij brengt een wel hele grote boze robot (The Fallen) uit de geschiedenis van de Transformers met zich mee.

Regisseur Michael Bay kondigde een half jaar geleden al aan dat hij meer van de geschiedenis van de Transformers ging verfilmen en ook de oorsprong van de ruzie tussen de Autobots en Decepticons, dat lijkt nu te kloppen als je de omschrijving van het plot gelooft. De poster hieronder is in ieder geval wel een feit.
14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wessel

Avatar

Poster valt een beetje tegen... Toch erg benieuwd naar de film.

lourenssen

Avatar

Poster is een beetje old skool!
Beetje 90's
Ziet er goed uit!

Lord Voldemort

Avatar

"Het lekkerste wijf on planet earth"?
Kom op... hoe oud zijn jullie? :|

Verder is de poster nou niet echt overweldigend.

Busara

Avatar

Ik vind deze definitieve poster ook nogal ondermaats en simpel: enkele aan elkaar geplakte elementen waarvan de verhoudingen ook nog eens totaal zoek lijken te zijn. Pff.

En ik ben het overigens met Lord Voldemort eens, een beetje niveau in de nieuwsberichten mag ook wel. Ik houd met veel plezier het filmnieuws op deze website bij, maar soms krommen de tenen wel.

Mark

Avatar

Lord Voldemort ""Het lekkerste wijf on planet earth"?
Kom op... hoe oud zijn jullie? :|"
Oud genoeg om FHM te lezen Smiley face

TwilekPimp

Avatar

Het lekkerste wijf on planet earth hell yeah!!!

Fijn dat je gewoon je mening geeft en zoiets eruit flapt, maakt het lezen erg prettig en minder saai.

Ozymandias

Avatar

Ik sluit me aan bij de laatste.

Lord Voldemort

Avatar

Mark "Oud genoeg om FHM te lezen Smiley face"


Kijk maar uit dat je vriendin het niet leest. Die zal je nooit meer geloven als je zegt dat ze de mooiste is.

jostru

Avatar

Vrij coole poster, ook al had het even goed die van film 1 kunnen zijn. Ze hadden er misschien ergens een nieuwe transformer op moeten zetten zodat je echt ziet van "WOW, dit is een nieuwe film!", maar whatever. Ga de film zeker eens bekijken... Optimus ziet er in elk geval gehavend en ready for action uit!

UniMatriX

Avatar

1 ding is zeker na alle trailers en posters:
Optimus krijgt klappen en hoe

jostru

Avatar

UniMatriX "1 ding is zeker na alle trailers en posters:
Optimus krijgt klappen en hoe"


Wel ja, maar ze laten dan ook enkel die stukken zien. :D In de ShoWest trailer zie je Optimus ook enkele klappen uitdelen en zelfs een serieuze rechter aan Megatron uitdelen en in de nieuwe trailer zie je hem nog eens een paar serieuze klappen uitdelen aan Starscream en Blackout. + je mag niet vergeten dat hij daarvoor heeft afgehandeld met Demolishor! Dus hij krijgt wel klappen, maar ik voorspel dat hij zelf Kick Ass zal zijn!

Aston

Avatar

Jammer dat er geen poster is van Devastator...Die is pas bad-ass.T+)
En ja ze hebben gelijk, Megan Fox is gewoon (heel erg) lekker. Ach, ze valt alleen op 30+.

ghossler

Avatar

Keiharde film wordt dit:d hoewel poster simpel is vind ik hem erg leuk.. je ziet gwoon prime en bee... hadden ook tron and scream kunnen zijn ofoz.. en... lkkrste wijfe on the planet?

Mja.. ze is lkkr maar niet de lkkrste on the planet!:P

Decepticon

Avatar

Astonm "Jammer dat er geen poster is van Devastator...Die is pas bad-ass."
Ben het met je eens,maar die komt er vast nog wel,hoop ik.Als er al een poster van Starscream is kan het toch ook niet anders.Dan moeten er toch ook 1 komen van Devs,Megs en The Fallen(helemaal).

Ik vind de poster erg gaaf,ik denk dat ze de poster "simpel" hebben gehouden omdat iedereen Prime en Bumblebee kent(uit de 1e film).En proberen zo denk ik mensen naar de bios te trekken die het filmnieuws niet expliciet volgen,maar in 1x het gezicht van Prime weer achter het venster te zien en denken "daar moet ik(met de kids)heen!"

Wat de gehavende Prime betreft,Prime kicks ass in ROTF,zei Bay.

Ik ben gelukkig opgehouden met lezen toen er stond "meer bekend over plot" en "spoilers". Dat wil ik echt niet weten,ik wil me gewoon lekker laten verrassen in de bios.

NieuwsFilm

meest populair