Laatste Transformers 2 poster

En ook nog wat details over het plot.

Over een maandje of twee gaat Transformers: Revenge Of The Fallen hier in première en dit is de poster die je gaat zien achter het raam van plaatselijke bios. Geen Devastator of The Fallen maar Optimus Prime, Bumblebee, Sam en het lekkerste wijf on planet Earth.

Een paar dagen geleden is er ook nog wat meer bekend geworden over het plot, mocht je dat gemist hebben dan is hier nog een kleine samenvatting compleet met spoilers. De film begint midden in de geheime oorlog die het leger en de Autobots voeren tegen de Decepticons. Ondertussen komen er steeds meer gigantische robots bij en wordt het steeds aannemelijker dat de Transformers al langer deel zijn van de geschiedenis van de Aarde. Er duiken ook steeds meer theorieën op dat de Decepticons alleen maar naar de Aarde komen omdat de Autobots er zijn, Optimus Prime wil de planeet echter niet zomaar achterlaten en klopt aan bij Sam voor hulp.

Hij heeft er alleen weinig zin in en wil zijn gewone leven weer oppakken, maar omdat hij twee jaar daarvoor blootgesteld is aan de pure energie van de Allspark begint hij langzaam visioenen te krijgen die hem er niet van kunnen weerhouden zich te mengen in het conflict. Megatron, de verslagen leider van de Decepticons wordt van de bodem van de zee gehaald en met een stukje van de Allspark weer tot leven gebracht en hij brengt een wel hele grote boze robot (The Fallen) uit de geschiedenis van de Transformers met zich mee.

Regisseur Michael Bay kondigde een half jaar geleden al aan dat hij meer van de geschiedenis van de Transformers ging verfilmen en ook de oorsprong van de ruzie tussen de Autobots en Decepticons, dat lijkt nu te kloppen als je de omschrijving van het plot gelooft. De poster hieronder is in ieder geval wel een feit.



NieuwsFilm

meest populair