Mad Max 4 toch geen animatie

Toch live-action… maar veel belangrijker: wie moet er van jou de nieuwe Mad Max worden?

Twee maanden geleden meldden we dat Mad Max 4 een 3-D animatiefilm zou worden, toen waren de reacties al overweldigend en lag de site uren lang plat. Helaas voor iedereen die er positief op reageerde, maar het is nu definitief: Mad Max 4 wordt net als de vorige drie delen een live-action en geen animatie. Insiders hebben de Australische media laten weten dat regisseur George Miller al ver gevorderd is met het zoeken van locaties en er al een compleet script en storyboard is. De opnames zouden dit najaar van start moeten gaan.

Miller regisseerde ook de eerste drie delen en is nu bezig met de productie van Happy Feet 2, wat natuurlijk wel een animatiefilm is. Justice League Of America een project van Miller wat oorspronkelijk nog voor Mad Max 4 in de bioscoop zou gaan draaien is daarentegen helemaal geschrapt omdat het niet in een constructie paste waar 40% minder belasting betaald hoefde te worden.

Maar de echte grote vraag is natuurlijk: Wie moet de rol van Max gaan spelen nu Mel Gibson te oud is en het liefst alleen nog maar films wil regisseren?



NieuwsFilm

meest populair