Algemeen

Vier nieuwe tv-spots Harry Potter 6

Bekijk ook de gloednieuwe poster en de eerste clip.

door Jeffrey op 22.05.2009 om 14:51 in Algemeen
Op 15 juli komt Harry Potter and the Half-Blood Prince in de Nederlandse zalen. Het is de zesde Harry-Potterfilm, gebaseerd op het gelijknamige boek van de Britse schrijfster J.K. Rowling. De regisseur is David Yates, die ook al de vijfde film - Harry Potter and the Order of the Phoenix - voor zijn rekening nam.

Hieronder vind je alvast vier nieuwe tv-spots, een gloednieuwe poster, en een link naar de clip "I'm in Love with Her".

De tv-spots:De nieuwe poster:De clip:

Bekijk de clip "I'm in Love with Her" hier in HD.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

''Once again I must ask to much of you, Harry. Fight back, you coward!''

Ja, ondertussen weten we het wel. Ben benieuwd maar toch jammer dat ze het zo lang uitgesteld hebben.

LG DIRECTD

Avatar

Hm die tweede spot is wel nogal rommelige gemonteerd al die trailer muziek die erin is verwerkt, ik wilde meteen door naar het volgende spotje. Maar je zag wel een shot van Perkamentus die dood gaat. Smiley face

CLM

Avatar

Nou, ik verwacht wel dat ik inmiddels de hele film heb gezienSmiley face

Ze mogen trouwens wel een beetje opschieten met de volgende twee films, wordt wel een beetje ongeloofwaardig wanneer een jongen 21 (ofzo)iemand van 16 moet neerzetten..

Lord Voldemort

Avatar

LG DIRECTD "Hm die tweede spot is wel nogal rommelige gemonteerd al die trailer muziek die erin is verwerkt, ik wilde meteen door naar het volgende spotje. Maar je zag wel een shot van Perkamentus die dood gaat. Smiley face"GAAT DUMBLEDORE DOOD? :'(

jostru

Avatar

Wel, ik vond de 2de spot, ondanks de rommelige montage, de beste, want je ziet een paar coole dingen als Perkamentus die van de Astronomie toren valt en Perkamentus die bewustenloos ligt terwijl Harry de Necroten bestrijdt. Kan echt niet wachten.

s0k

Avatar

Lord Voldemort "GAAT DUMBLEDORE DOOD? :'("


oh, noes.

Lord Voldemort

Avatar

jostru "Wel, ik vond de 2de spot, ondanks de rommelige montage, de beste, want je ziet een paar coole dingen als Perkamentus die van de Astronomie toren valt en Perkamentus die bewustenloos ligt terwijl Harry de Necroten bestrijdt. Kan echt niet wachten."


Necroten?
Is dat de Nederlandse vertaling voor Inferi? O+ Klinkt eetbaar.

jostru

Avatar

Lord Voldemort "Necroten?
Is dat de Nederlandse vertaling voor Inferi? O+ Klinkt eetbaar."


Wel een Necroot is een menselijk lijk dat onder de controle staat van iemand door een spreuk. Voldemort gebruikte vroeger veel Necroten om dingen te beschermen of om gewoon anderen aan te vallen. Hij gebruikt ook Necroten om het Medaillon van Zwadderich te beschermen. Achja heb niet echt veel zin om het allemaal uit te leggen dus kijk hier zelf maar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Necroot

Lord Voldemort

Avatar

jostru "Wel een Necroot is een menselijk lijk dat onder de controle staat van iemand door een spreuk. Voldemort gebruikte vroeger veel Necroten om dingen te beschermen of om gewoon anderen aan te vallen. Hij gebruikt ook Necroten om het Medaillon van Zwadderich te beschermen. Achja heb niet echt veel zin om het allemaal uit te leggen dus kijk hier zelf maar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Necroot"


Ik heb de boeken gelezen op de dag dat ze uitkwamen. Maar dan wel de Engelse versie. En tja... Necroten klinkt gewoon erg vaag omdat ik de Engelse benamingen gewend ben.

Yriis

Avatar

Ik vind het altijd zo vervelend als mensen films afkraken die ze nog niet gezien hebben..

Deze film lijkt me geweldig. Ik kan niet wachten tot het zover is dat ik hem kan zien. Tot nu toe alle films en boeken gelezen.

Lil Bro

Avatar

Yriis "Ik vind het altijd zo vervelend als mensen films afkraken die ze nog niet gezien hebben..

Deze film lijkt me geweldig. Ik kan niet wachten tot het zover is dat ik hem kan zien. Tot nu toe alle films en boeken gelezen."


Is dat niet hetzelfde als hem de hemel in prijzen terwijl je hem nog niet gezien heb, maar dan omgekeerd?

ghossler

Avatar

Damn emma watson ^^ (hoewel ze niet in trailer voorkwam behalve 1x in 1 van die spots)

Maar k ben geen harry potter fan.. kep geen boeken gelezen dus.. kep wel aantal films gezien.. maar vind het helemaal niet zo denderend.. snap niet waarom mensen helemaal gek worden van harry potter... Kep de harry films gekeken met een open minded so dont get all the fuss pp have for this movie.. enne dat is gandalf tog van LOTR? raar dat ik dat niet eerder heb opgemerkt.. Go gandalf:P

NieuwsFilm

meest populair