Bradley Cooper toch niet in The A-Team?

De acteur ontkent te zijn benaderd voor de rol: krabbelt hij terug of was er echt sprake van een vergissing?

De naam van Bradley Cooper duikt steeds vaker op in geruchten. The Green Lantern heeft hij inmiddels ontkend, maar ook van zijn betrokkenheid bij The A-Team (hij zou volgens recente geruchten Face gaan spelen in een remake) zou niets kloppen. Zijn woorden zouden uit zijn context zijn gehaald.

"A guy came up to me and asked about the character Faceman in The A-Team. I said 'Oh, that's out there already?', but my point was that news about the film is out there. Literally that people knew about Carnahan and the remake, that's it. I haven't read a script or met Joe Carnahan."

Krabbelt hij nu terug uit angst dat hij iets heeft gelekt, of was hij oprecht verbaasd dat de pers al op de hoogte was van een A-Team-remake, of hij er nu bij betrokken is of niet? Feit is wel dat zowel 20th Century Fox als regisseur Carnahan nog geen castinggerucht heeft bevestigd, en ook Coopers vertegenwoordiger ontkent het. Aan de andere kant: waarom zou Cooper eerder op de hoogte worden gebracht over de komst van een film dan de pers, als hij er niet op enige wijze aan verbonden is? Totdat Fox een persbericht uitbrengt over de casting van de film, blijft het speculeren.



NieuwsFilm

meest populair