Algemeen

Avatar concept art

Het lijkt erop dat geen enkele Sci-fi liefhebber deze nieuwe film van James Cameron mag missen.

door FilmTotaal op 29.05.2009 om 13:23 in Algemeen
Waarschuwing: onderstaande afbeeldingen kunnen gezien worden als spoilers!

Enige dagen geleden konden we de eerste, weliswaar wazige, foto van een 'Power Suit' bekijken uit het Sci-fi avontuur Avatar onder regie van James Cameron (Titanic). Vandaag zijn er een aantal afbeeldingen met concept art vrijgegeven die nog wat meer details weggeven over dit pak. We zien behalve de 'Power Suit' ook een soort helicopter waarmee de soldaten zich waarschijnlijk ook voortbewegen op de planeet Pandora.

Avatar is de eerste volwaardige bioscoopfilm die James Cameron regisseert sinds zijn grote succes met Titanic uit 1997. Het hardnekkige gerucht is dat de film wel eens de duurste aller tijden kan gaan worden. Het budget voor Titanic was meer dan $200.000.000 dollar.

Klik op een afbeelding voor de uitvergroting.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BuckRogers

Avatar

Ik word steeds nieuwsgieriger naar deze film!

stefanvh

Avatar

Jottem! anders ik wel!

spock

Avatar

Wat dachtje van mijn.

filmgast

Avatar

Ben niet zo into Sci-Fi maar...ligt het aan mij of kan dit weleens epische proporties aan kunnen gaan nemen in de zin van Star Wars?

Aziez

Avatar

Lijkt een beetje op de APU van de matrix:

afbeelding

oogsnoepje

Avatar

Ha, eindelijk eens machines die door mensen bestuurd worden, een welkome afwisseling na al die zelfdenkende blenders en magnetrons!

AGsleepy

Avatar

Aziez "lijkt een beetje op de APU van de matrix:

"

word waarschijnlijk wel op gelet dat ze die money niet wasten op rip offs (hopelijk)

Ozymandias

Avatar

debart "DE MOEDER VAN ALLEMAAL


afbeelding"LOL.

Mooi plaatje om naast de APU en de van Avatar te leggen om te zien hoe technologie vooruit is gegaan :P

RAVEN[NL]

Avatar

Van de 2 vind ik die van Aliens nog de best ontworpen. Die is vanuit functie bedacht, niet vanuit fictie. Ik vind een lopende robot op 2 poten al gek, maar dan ook nog armen en handen geven als een mens... Dat slaat zo nergens op. En die van de Matrix is nog de triestste.. Alleen die munition-belts al, die blijven overal aan haken.. die armen zijn helemaal niet nodig, en waarom op poten, en wwwwaaaaoommmmm geen bescherming voor de piloot... Zo slecht bedacht allemaal.

Ozymandias

Avatar

RAVEN[NL "]Van de 2 vind ik die van Aliens nog de best ontworpen. Die is vanuit functie bedacht, niet vanuit fictie. Ik vind een lopende robot op 2 poten al gek, maar dan ook nog armen en handen geven als een mens... Dat slaat zo nergens op. En die van de Matrix is nog de triestste.. Alleen die munition-belts al, die blijven overal aan haken.. die armen zijn helemaal niet nodig, en waarom op poten, en wwwwaaaaoommmmm geen bescherming voor de piloot... Zo slecht bedacht allemaal."


IK vind de APU's cool Smiley face

NieuwsFilm

meest populair