Algemeen

Schwarzenegger in Predator reboot?

Regisseur Rodriguez heeft Arnold benaderd en wacht op antwoord.

door Jan-Peter Rook op 04.06.2009 om 14:25 in Algemeen
Zoals bekend is Robert Rodriguez druk bezig als producer van een reboot van de Predator Reeks voor 20th Century Fox. Moviehole komt met het nieuws dat hij onlangs Arnold Schwarzenegger heeft benaderd om in de film te gaan spelen. Het is echter nog wachten op een reactie van de gouverneur.

Maar ging het hier niet om een reboot? Met Arnold erbij zou dat niet het geval zijn. Het schijnt dat Rodriguez Schwarzenegger’s personage Major Alan “Dutch” Schaefer in de film heeft geschreven op een manier dat de film nieuw licht schijnt op de Predator reeks, maar ondertussen ook als quasi-sequel fungeert (denk aan Star Trek). Hij zal dus niet de hoofdrol krijgen, misschien niet eens een grote rol, maar slechts onderdeel van de verhaallijn.

Maar waarom zou Arnold hieraan mee gaan werken? Hij was in 1990 ook al niet geïnteresseerd in een cameo in Predator 2 (deze ging vervolgens naar Gary Busey). Misschien dat het verhaal hem over de streep trekt. Het script van Alex Litvak, losjes gebaseerd op Rodriguez' eerste Predators behandeling, schijnt 'geweldig' te zijn en minstens zo gewelddadig als het origineel.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lykathea

Avatar

Schijnt het script geweldig te zijn? Volgens wie, Rodriquez zelf?

ghossler

Avatar

lykathea "Schijnt het script geweldig te zijn? Volgens wie, Rodriquez zelf?"


LOL^^

Steenvoorden

Avatar

Het kan ook nog een prequel worden want in het eerste deel vind Major Alan Dutch en zijn team het andere team aan een boom hangend en gestript en Major Alan zou die gasten kennen, dus wie weet gaat dit nieuwe deel wel over dat andere team die als eerste met de predator in aanraking komt.

Nuff Said.

skullsplitter

Avatar

lykathea "Schijnt het script geweldig te zijn? Volgens wie, Rodriquez zelf?"


En als je weet wat dat script inhoudt dan ga je als fan jankend in de douche liggen...

http://www.avpgalaxy.net/website.php?main=predatorfilms§ion=predatorsscript

Ozymandias

Avatar

skullsplitter "En als je weet wat dat script inhoudt dan ga je als fan jankend in de douche liggen...

http://www.avpgalaxy.net/website.php?main=predatorfilms§ion=predatorsscript"


Als dat al echt is.


------
COOOOOOOOOONTAAAAAAAAAAAAAAAAACT

amboe

Avatar

Steenvoorden "Het kan ook nog een prequel worden want in het eerste deel vind Major Alan Dutch en zijn team het andere team aan een boom hangend en gestript en Major Alan zou die gasten kennen, dus wie weet gaat dit nieuwe deel wel over dat andere team die als eerste met de predator in aanraking komt.

Nuff Said."

Beetje voorspelbaar einde...;)

Overigens moet Rodriquez toch echt met iets goeds komen, want de laatste films met een predator erin waren niet om over naar huis te schrijven...

lordhumangus

Avatar

Zucht, kuch reboot , boot , prequel, sequel, pre-pre sequel, remake op een remake. Je wordt er echt moe van. Snuiven ze geen coke meer in Hollywood om met echte orginele ideeën te komen.

Jaymz82

Avatar

Tsja, sinds dat paddoverbod is de spoeling dun.

Decepticon

Avatar

Ozymandias "COOOOOOOOOONTAAAAAAAAAAAAAAAAACT"
I SAW IT, I SAW IT. HIS EYES, THEY DISAPPEARED.

Predator rules,ik vind hem net zo gaaf als The Terminator. Ik vind de AvP films ook gaaf,ook waren ze "minder goed".

We zien wel wat er uit komt.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ach man, die Arnold is veels te oud voor deze shit, laat hem lekker geen films meer maken, ja een thriller of zo maar geen actie meer...

WoUtoMatiC

Avatar

Een 'i'm getting too old for this shit'-benadering zou wel leuk zijn als hommage aan Arnie. T3 was natuurlijk een slecht afscheid.

Verder is het project natuurlijk totaal overbodig, net als het meeste werk van Rodriguez.

13204

Avatar

Ozymandias "Als dat al echt is.


------
COOOOOOOOOONTAAAAAAAAAAAAAAAAACT"


Second that, dat verhaaltje is echt te slecht voor woorden. Als er ook maar tien woorden van waar zijn ga ik echt twijfelen aan meneer R R.

Maar gezien de films die hij de afgelopen jaren heeft afgeleverd, dan wel niet samen met QT of steun van QT, is het toch allemaal wel aardig.

Denk dat een reboot wel in goede handen is bij R R alleen vraag ik me af hoe ze Arnold fatsoenlijk in het verhaal willen verwerken.

Ik ben benieuwd.

NieuwsFilm

meest populair