Schwarzenegger in Predator reboot?

Regisseur Rodriguez heeft Arnold benaderd en wacht op antwoord.

Zoals bekend is Robert Rodriguez druk bezig als producer van een reboot van de Predator Reeks voor 20th Century Fox. Moviehole komt met het nieuws dat hij onlangs Arnold Schwarzenegger heeft benaderd om in de film te gaan spelen. Het is echter nog wachten op een reactie van de gouverneur.

Maar ging het hier niet om een reboot? Met Arnold erbij zou dat niet het geval zijn. Het schijnt dat Rodriguez Schwarzenegger’s personage Major Alan “Dutch” Schaefer in de film heeft geschreven op een manier dat de film nieuw licht schijnt op de Predator reeks, maar ondertussen ook als quasi-sequel fungeert (denk aan Star Trek). Hij zal dus niet de hoofdrol krijgen, misschien niet eens een grote rol, maar slechts onderdeel van de verhaallijn.

Maar waarom zou Arnold hieraan mee gaan werken? Hij was in 1990 ook al niet geïnteresseerd in een cameo in Predator 2 (deze ging vervolgens naar Gary Busey). Misschien dat het verhaal hem over de streep trekt. Het script van Alex Litvak, losjes gebaseerd op Rodriguez' eerste Predators behandeling, schijnt 'geweldig' te zijn en minstens zo gewelddadig als het origineel.



NieuwsFilm

meest populair