Algemeen

Krijgt Monsters, Inc. een vervolg?

Ook Pixar lijkt gegrepen door de sequelbug

door Jelle Fastenau op 08.06.2009 om 15:06 in Algemeen
Op de Licencing International Expo 2009, een beurs in Las Vegas waar de filmstudio's hun nieuwste paradepaardjes tonen, konden enkele kopers het niet laten een nieuwtje uit te laten lekken die ze in vertrouwen was verteld. Het nieuwtje: Pixar is (in het diepste geheim) een vervolg aan het ontwikkelen op Monsters, Inc., met opnieuw Pete Docter aan het roer. Meer details werden niet prijsgegeven.

Als de geruchten kloppen, brengt dit het aantal sequels dat Pixar in ontwikkeling heeft op drie: naast Monsters, Inc. 2 is de animatiestudio bezig met Cars 2 en Toy Story 3. De lat ligt hoog. De enige sequel die de studio tot nu toe heeft uitgebracht, is het hooggewaardeerde Toy Story 2.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KD

Avatar

Pixar kan dan wel in het grootste geheim een sequel aan het ontwikkelen zijn, de geruchten over een Monsters Inc. 2 gaan al járen rond.

De eerste Monsters Inc. film staat nog altijd in de top van de meest succesvolle Pixar animatie films.

Daarom sta ik er een beetje van te kijken dat een tweede deel van Cars al groen licht heeft gekregen.
Die film bungelt voor mij juist vrij onderaan het rijtje films van Pixar.

ghossler

Avatar

Heb monsters inc. nog niet gezieN. Is ie zo goed dan?

tomac

Avatar

Monsters Inc is erg leuk ja!
Cars kreeg mindere recensies, ik vond de film ook tegenvallen, maar financieel heeft Cars Pixar/Disney ENORM veel geld opgeleverd met alles eromheen. Cars bij je Happy Meal, Cars wc papier, Cars tandenborstel etc ect ect. Je wordt ermee dood gegooid!

Sha

Avatar

Toystory 2 wordt bij mij persoonlijk overigens niet bepaald hoog gewaardeerd Smiley face

wallace

Avatar

Ik hoop dat Cars 2 ook leuk wordt.

Ik vond deel 1 leuk en mooi gemaakt.
Ik vond hen beter dan Ratatouille.

master3d

Avatar

Toy Story 2 had in ieder geval een heel ander verhaal dan 1, Monsters Inc. is inderdaad erg goed maar niet zo goed (naar mijn mening) als The Incredibles of Wall-E. Maja, smaken verschillenSmiley face

Remco

Avatar

Ik vind Monsters Inc. persoonlijk de leukste Pixar en Cars idd 1 van de mindere. Maar een vervolg of iets heeft Monsters Inc eigenlijk niet nodig vond het einde erg passend

NieuwsFilm

meest populair