Meer Marvelnieuws

O.a. ScarJo zal vaker te zien zijn als Black Widow, ook Thors Loki tekent voor meerdere films, en Capt. America's Bucky is van partij in eerste film.

Kevin Feige, producer bij Marvel Entertainment, houdt graag de pers op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen. Slechts enkele dagen nadat hij Marvels plannen om vier films per jaar uit te brengen bekendmaakte, kwam hij gisteren op een conferentie met nieuwe details over de komende films. Een opsomming van enkele van de belangrijkste nieuwtjes:

Black Widow, Scarlett Johanssons personage in Iron Man 2, zal een vrouw zijn met "twee zijden": ze begint als een assistente van Tony Stark, maar later zal haar alter-ego naar buiten komen. Johansson heeft getekend voor meerdere films of franchises, en zal dus waarschijnlijk ook te zien zijn in de Avengersfilm.

Feige kon verder de casting van Chris Hemsworth en Tom Hiddleston in Thor bevestigen. Ook zij hebben voor meerdere films getekend, wat inhoudt dat niet alleen Thor, maar ook zijn aartsvijand Loki vaker zal terugkeren.

Over The First Avenger: Captain America kon hij bevestigen dat de film zich in de Tweede Wereldoorlog zal afspelen. Captain America's sidekick Bucky zal tevens "in een zekere hoedanigheid" zijn opwachting maken in de film. Captain America zal tevens vanaf het eerste moment betrokken zijn bij The Avengers.

Feige sloot af met het nieuws dat binnen enkele maanden een nieuwe Marvelfilm wordt aangekondigd. Deze film staat gepland voor 2012. Welke film dat zal worden, staat dus open voor speculatie. Over een mogelijke kanshebber, Ant-Man kon hij melden dat Edgar Wright een nieuwe conceptversie aan het schrijven is, waarnaar ze kunnen kijken zodra hij klaar is met Scott Pilgrim vs. The World.

Voor het volledige verslag, zie hier.



NieuwsFilm

meest populair