Algemeen

Bekmambetov bereidt zich voor op Wanted 2

De regisseur heeft een manier gevonden om Fox, het personage van Angelina Jolie in de eerste film, te laten terugkeren.

door Jeffrey op 14.06.2009 om 12:54 in Algemeen
In een interview met de Russische nieuwswebsite RIA Novosti heeft regisseur Timur Bekmambetov laten weten dat hij binnenkort een aanvang zal nemen met de voorbereidingen op een sequel van Wanted, zijn zomerblockbuster uit 2008. Bekmambetov: "In juli beginnen we met de voorbereidingen op de film. De opnames zullen waarschijnlijk van start gaan in de late herfst of in de winter. We zullen draaien in Amerika, India en Rusland."

Bekmambetov zou al een manier gevonden hebben om Fox, het personage van Angelina Jolie in de eerste film, te laten terugkeren. Hij hoopt hetzelfde te kunnen doen met The Exterminator (rol van Konstantin Khabenskiy). Daarnaast zullen een aantal nieuwe personages geïntroduceerd worden. De sequel heeft naar verluidt een budget van 150 miljoen dollar, het grootste bedrag ooit voor een Hollywood-productie met een Russische filmmaker aan het roer.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rudebox

Avatar

Behoorlijke SPOILER zit er in dit bericht :?

Maar ontopic --> weet niet of ik wel zoveel zin heb voor een deel II. Vond deel I wel aardig, maar zeker niet meer dan dat. Dus van mij hoeft het niet.

corne112

Avatar

Mwaw... vond wanted 1 zeer goed te doen.. en ik zal 2 ook zeker gaan kijken maar angelina schoot zichzelf toch soort van neer in 1 ? dus hoe hij dat gaat oplosse :O I dont know Smiley face

fokkeyou

Avatar

Yes Yes Yes! Wanted is een van mijn favoriete actiefilms van de afgelopen jaren, en de koek is nog lang niet op.

Steve Harwin

Avatar

Als je Angelina Jolie kijken in een film met rondvliegende kogels en een flinke dosis actie vindt volstaan, dan is dit wel je film. Maar het is niet mijn kopje thee. Deel 1 vond ik echt zonde van de kijktijd. Wat een prutfilm en wat een snotverhaaltje. Zit niet echt te wachten op een deel 2.

Remco

Avatar

Ik vond de eerste film juist verrassend goed ging er echt heen met het idee van zie wel. Goede aktie zeker geen alle leeftijden film en uiteraard Angelina ;). Het enige nadeel vond ik dat het verhaal teveel leek op The Matrix hier en daar..........

SunChaser

Avatar

Spoiler dat Jolie terugkomt? :D Wie denk je dat ze straks op de posters zetten?

ghossler

Avatar

Deel 1 vond ik wel oke, bedoel actie enzo was goed.. maar hele concept van scheef kunnen sgieten ofzo.. vond ik beetje nep:S maja.. het is een film met bepaalde aspecten van boven natuurlijke shit.. hoope dat deel 2 nog beter wordt dan deel 1. Hoewel ik einde van deel 1 best leuk vond :D

Decepticon

Avatar

Ik zit er niet echt op te wachten,vond deel 1 goed te doen,maar ook niet mer dan dat. Ik ben er ook heen gegaan met de instelling van 'ik zie wel'. Ik vond het ook allemaal erg Matrix-achtig. We zien wel,misschien trekt de trailer me wel naar de bios. Jolie moet wel wat meer eten,want ze ziet er niet meer uit,die armen en polsen van haar lijken wel luciferstokjes,in Tombraider zag ze er toch het verrukkelijkst uit.

Remco

Avatar

Decepticon " Tombraider zag ze er toch het verrukkelijkst uit."


T+)T+)T+)T+)T+)T+)

NieuwsFilm

meest populair