De nieuwe Conan gevonden?

En hij lijkt sprekend op mr. Schwarzenegger.

Nu bekend is dat Marcus Nispel de regisseur is van de nieuwe Conan film, is ook de zoektocht naar de acteur begonnen die Conan moet spelen. Het lijkt erop dat de filmmakers niet al teveel veranderingen doorvoeren voor die rol, want degene die een grote kans maakt op de rol heeft wel erg veel weg van zijn voorganger Arnold Schwarzenegger.

De beste man luistert naar de naam Roland Kickinger en is - net als Arnie - een bodybuilder uit Oostenrijk die acteur is geworden. Kickinger heeft zelfs al een rol als Schwarzenegger gespeeld in de tv-film See Arnold Run (2005). Voor de film Terminator Salvation werd Kickingers lichaam gecast voor de scene waarin de T-800 even te zien is. Arnie gezicht is vervolgens middels CGI over die van Kickinger heen geplakt. De mogelijke nieuwe Conan The Barbarian heeft ook optredens gemaakt in verschillende sitcoms en heeft een rol in de Baywatch parodie Son of the Beach.

De nieuwe Conan moet ergens volgend jaar in de bioscopen verschijnen. Hieronder een foto van de Arnie lookalike Roland Kickinger:



NieuwsFilm

meest populair