Video

The Pacific trailer

Alle fans van Band of Brothers moeten dit even bekijken!

door Bram de Groot op 22.06.2009 om 16:33 in Video
The Pacific is een nieuwe tiendelige miniserie van HBO, waarin we het leven volgen van drie mariniers. Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) en John Basilone (Jon Seda) maken onderdeel uit van de oorlog die Amerika voerde met Japan tijdens WOII.

De serie is grotendeels geschoten in Australië en er wordt gesproken over een budget van rond de $200 miljoen tot $250 miljoen. Een van de producenten is Steven Spielberg en het team achter Band of Brothers is het brein achter de serie. Volgens een officieel persbericht is dit de rode draad van de serie: "The extraordinary experiences of these men and their fellow Marines take them from the first clash with the Japanese in the haunted jungles of Guadalcanal, through the impenetrable rain forests of Cape Gloucester, across the blasted coral strongholds of Peleliu, up the black sand terraces of Iwo Jima, through the killing fields of Okinawa, to the triumphant, yet uneasy, return home after V-J Day."

Bekijk hier de trailer:


Er zijn verschillende regisseurs aangesteld, waaronder Carl Franklin (Rome), Jeremy Podeswa (Six Feet Under), Tony To (Band of Brothers), Tim Van Patten (The Sopranos) en Graham Yost (From the Earth to the Moon). Allen regisseur van eerdere succesvolle HBO series.

The Pacific is gebaseerd op de bejubelde historische boeken With the Old Breed van Eugene Sledge en Helmet for My Pillow van van Robert Leckie. Tevens worden interviews met betrokkenen aangehouden. De miniserie The Pacific moet vanaf 10 maart 2010 uitgezonden gaan worden op HBO.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spijker

Avatar

Kijk daar word ik blij van:E Hoop dat ie snel op DvD uitkomt!

13204

Avatar

Wat super mooi!

Ik kan niet wachten!!!

10 maart duurt te lang!!

bombshelter

Avatar

Ik heb direct zin om Band of Brothers weer uit de kast te halen.
Dit ziet er echt goed uit.

merijnsa

Avatar

Wauw dit wordt weer genieten geblazen. Maar het had net zo goed Band of Brothers 2 kunnen heten. Weer een beetje uitgemolken helaas. Ach, kwaliteit blijft kwaliteit.

Aston

Avatar

Band of brothers was toch iets donkerder.

Deb_

Avatar

Ziet er zeer aardig uit. Binnenkort Band of Brothers ook maar weer eens uit de kast pakken.

Deb_

Avatar

Oeps... 2x mijn bericht geplaatst? =S

Geranimous

Avatar

merijnsa "Wauw dit wordt weer genieten geblazen. Maar het had net zo goed Band of Brothers 2 kunnen heten. Weer een beetje uitgemolken helaas. Ach, kwaliteit blijft kwaliteit."


Beetje jammer deze reactie. Hoezoe uitgemolken? Dit is een ander verhaal gebaseerd op andere boeken en over andere mensen. Dus waarom band of brothers 2? Stel dat ik als producer zijnde 2 verschillende films over WOII maak die qua verhaal los van elkaar staan. IS de 2e dan gelijk een sequel? Nee.

KD

Avatar

Astonm "Band of brothers was toch iets donkerder."

Dat komt denk ik omdat wij Nederlanders en Belgen bij WW2 denken aan donkere, overgeeflijke slagvelden zoals de Ardennen in de sneeuw en in alle shit, Battle of the Bulge dus ("Bastogne" in BoB).

Wanneer je in deze trailer vervolgens een tropisch eiland ziet compleet met wit zandstrand en palmbomen klopt dat voor je gevoel niet. Dat associëren wij met vakantie, niet met iets uit WW2.

merijnsa

Avatar

Geranimous "Beetje jammer deze reactie. Hoezoe uitgemolken? Dit is een ander verhaal gebaseerd op andere boeken en over andere mensen. Dus waarom band of brothers 2? Stel dat ik als producer zijnde 2 verschillende films over WOII maak die qua verhaal los van elkaar staan. IS de 2e dan gelijk een sequel? Nee."


Op de nieuwe personages en de locatie (iets zonniger ja hoor) na is het weer een miniserie van precies dezelfde makers over de WOII. Ik denk nog steeds dat het steengoed wordt maar na het zien van de trailer had ik wel het idee dat ze gewoon hetzelfde geintje flikken als bij BoB. En in de tijd van alle remakes en sequels nu wordt ik er wel een beetje moe van. Het is natuurlijk geen echte sequel maar net als bij games wordt gewoon even de setting veranderd maar blijft de formule precies hetzelfde. Wordt je naar als ik Band of Brothers SEIZOEN 2 zeg?:P

Verder mag ik eigenlijk niet bitchen want als er een serie een "uitbreiding" moest krijgen was het Band of Brothers wel.

VLT

Avatar

Wanneer is dit te koop op dvd?

tukkerstein

Avatar

Ziet er voor een tv-/miniserie natuurlijk fantastisch en groots uit, maar ik ben al lang niet meer geïnteresseerd in dit soort extreem gedramatiseerde historische epossen. Als film zou dit een dertien-in-een-dozijn-werkje zijn. Maar het is een trailer, dus ik een definitief oordeel kan ik er nog niet over vellen.

Geranimous

Avatar

merijnsa "Op de nieuwe personages en de locatie (iets zonniger ja hoor) na is het weer een miniserie van precies dezelfde makers over de WOII. Ik denk nog steeds dat het steengoed wordt maar na het zien van de trailer had ik wel het idee dat ze gewoon hetzelfde geintje flikken als bij BoB. En in de tijd van alle remakes en sequels nu wordt ik er wel een beetje moe van. Het is natuurlijk geen echte sequel maar net als bij games wordt gewoon even de setting veranderd maar blijft de formule precies hetzelfde. Wordt je naar als ik Band of Brothers SEIZOEN 2 zeg?:P

Verder mag ik eigenlijk niet bitchen want als er een serie een "uitbreiding" moest krijgen was het Band of Brothers wel."


Funny, BoB seizoen 2. Ik zie het toch meer als 2 op zichzelf staande projecten die weliswaar (grootendeels) dezelfde makers hebben. Maar ook ik verwacht er veel van.

Geranimous

Avatar

tukkerstein "Ziet er voor een tv-/miniserie natuurlijk fantastisch en groots uit, maar ik ben al lang niet meer geïnteresseerd in dit soort extreem gedramatiseerde historische epossen. Als film zou dit een dertien-in-een-dozijn-werkje zijn. Maar het is een trailer, dus ik een definitief oordeel kan ik er nog niet over vellen."


Het klinkt niet alsof jij Band of Brothers gezien hebt.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Dat is een leuke "verassing",ziet er heel goed uit!!!

Ben benieuwd waneer hij in Nederland op TV komt....

Jnk18

Avatar

"This video is no longer available, blablablabadiebla"

Merlin

Avatar

Deze trailer doet me niks, ondanks dat Steven Spielberg ervoor heeft getekend. Jammer, ik hoop op beter acteerwerk. Dit is Amerikaanse propaganda-shit.

Tako

Avatar

Jnk18 ""This video is no longer available, blablablabadiebla""

Er staat weer een werkende versie.

Aston

Avatar

KD "Dat komt denk ik omdat wij Nederlanders en Belgen bij WW2 denken aan donkere, overgeeflijke slagvelden zoals de Ardennen in de sneeuw en in alle shit, Battle of the Bulge dus ("Bastogne" in BoB).

Wanneer je in deze trailer vervolgens een tropisch eiland ziet compleet met wit zandstrand en palmbomen klopt dat voor je gevoel niet. Dat associëren wij met vakantie, niet met iets uit WW2."

Ja, klopt wel. Op plaatsen buiten Belgie en Noord-Frankrijk zou het inderdaad anders hebben uitgezien dan in Bob. Maar dat maakt de Pacific toch weer interessant omdat het anders is dan Bob.

ateerling

Avatar

Merlin "Deze trailer doet me niks, ondanks dat Steven Spielberg ervoor heeft getekend. Jammer, ik hoop op beter acteerwerk. Dit is Amerikaanse propaganda-shit."????? je hoopt op beter acteerwerk? Welk acteerwerk doel je dan op? Want acteerwerk zit hier vast wel goed!...

HertogJan

Avatar

Ik vind het propaganda gehalte in de trailer ook wel meevallen hoor. Maar goed, we weten pas echt of het wat is als we de serie kunnen bekijken Smiley face

HornBlower

Avatar

Ze hebben er toch lang over gedaan aangezien het al ongeveer 4 jaar geleden bekend werd dat ze ermee bezig waren... Maar hopelijk betekend dit alleen maar dat het extra mooi wordt! Ik kan niet wachten!!!

Merlin

Avatar

ateerling "Welk acteerwerk doel je dan op?"


Het (onbreken van goed) acteerwerk in de trailer.
Ik zie alleen gelikte shots, een slap verhaal over geloof en andere clichés (melancholische voice-over, liefjes aan het thuisfront, etc.).

Met "The Thin Red Line" heb je deze serie al gezien (alleen werd in deze film wel goed geacteerd).

Propaganda: Japanese bad, Yankee good (en natuurlijk is er één "goede" cliché-Yank die begrip heeft voor de Japanners).

nieuwslaatste nieuws

meest populair