Video

Nieuwe Inglourious Basterds trailer

Je krijgt bijna medelijden met de Nazi's. Bijna.

door Jelle Fastenau op 22.06.2009 om 21:37 in Video
Een nieuwe trailer van Inglourious Basterds, de komende oorlogsfilm van Quentin Tarantino, staat online.

Brad Pitt speelt hierin luitenant Aldo Raine, die ten tijde van de Tweede Wereldoorlog een groep Joodse soldaten (de "Basterds") recruteert om wraak te nemen op de nazi's. Met behulp van een geheim agente (Diane Kruger) gaan ze op een missie om het Derde Rijk omver te werpen. Ondertussen is in bezet Frankrijk Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) getuige van de executie op haar gehele familie, uitgevoerd door Nazikolonel Hans Landa (Christoph Waltz), de "Jew Hunter". Shosanna ontsnapt tenauwernood en vlucht naar Parijs, waar ze een nieuwe identiteit aanneemt als eigenares van een bioscoop. Daar smeedt ze haar eigen wraakplan.

Inglourious Basterds draait vanaf 27 augustus 2009 in de Nederlandse bioscopen.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TwilekPimp

Avatar

Nohands[NL "zin in beetje leuke actie!!"


Zin in actie ???? Deze film wordt niet leuk maar super vet nazie hakkende actie!!! Ik ben benieuwd of dat ze hitler dood krijgen. Zou toch wel vet zijn he als zo'n film gewoon lekker de geschiedenis negeerd en hem wel kapot maakt. Bij Valkyrie had ik ook liever gewild dat het plan gewoon wel was gelukt, jullie niet ?

spacey

Avatar

Jongens, verwacht niet te veel actie! Volgens de reviews wordt er veel gesproken (net als eigenlijk elke Q film) in de film.

__RIK__

Avatar

spacey "Jongens, verwacht niet te veel actie! Volgens de reviews wordt er veel gesproken (net als eigenlijk elke Q film) in de film."


Daarom werdt de film ook bijgewerkt. Btw. ik heb liever veel 70% tekst en 30% actie waarvan ik denk ja dit is goed en de film me dan lang bij blijft, dan 20% tekst en 80% actie waarbij ik denk "leuk", maar dat ik de film na 2 uur al grotendeels ben vergeten.

En deze trailer ziet er goed uit.

Frank_Costello

Avatar

Trailer ziet er geweldig uit!

"We ain't in the prison taking business... we in the nezi-killing business!"

Nezi's :Y

HertogJan

Avatar

Ik begin er zo langzamerhand zin in te krijgen, laat maar kommen die fillum!

Feoreunn

Avatar

Pitt is er precies wel eentje voor diverse rollen. De man weet per film weer een hoop indruk te maken, en hier ziet dat er niet veel anders uit.

ghossler

Avatar

Lol ben nooit echt fan gweest van brad pitt, maar langzamerhand beginnend bij oceans 11, 12, 13, benjamin button, burn after reading en nu deze vind ik hem echt goed als acteur.

En de trailer ziet er goed uit:D tarantino maakt keiharde films :D

NieuwsFilm

meest populair