The Last Airbender Teaser Trailer

M. Night Shyamalans nieuwste moet een grote worden.

Uit het niets boekte M. Night Shyamalan in 1999 een waanzinnige box office kraker met The Sixth Sence. Na dit succes had hij met o.a. Unbreakable nog enkele aardige hits, maar zijn laatste twee film werden behoorlijk bekritiseerd. Met name het groots gelanceerde The Happening werd door de critici met de grond gelijk gemaakt. Wereldwijd bracht de film overigens nog wel $163 miljoen op, bij een budget van $48 miljoen. Nu komt Shyamalan met de verfilming van de Amerikaanse tekenfilmserie Avatar: The Last Airbender, die enkele seizoenen werd uitgezonden op Nickelodeon.

In The Last Airbender zien we een mystieke wereld waarin verschillende stammen leven die één van de vier elementen beheersen: water, aarde, lucht en vuur. Het personage Avatar is de enige die ze alle vier kan beheersen. Als deze na een aanslag door de vuurnatie verdwijnt, ontstaat er chaos. Zo'n 100 jaar later wordt de nieuwe Avater gevonden die de rust en vrede moet herstellen.

The Last Airbender gaat pas 22 juli 2010 in Nederland in première. Nog even wachten dus. Hieronder alvast wel een voorproefje met de zojuist verschenen teaser trailer:



NieuwsFilm

meest populair