Algemeen

The Firm filmposter en -foto's

Remake van de hooligan klassieker, door de regisseur van The Football Factory.

door Bram de Groot op 29.06.2009 om 18:44 in Algemeen
In 1988 had Gary Oldman een rol in de hooligan tv-film The Firm. De film gaf een duidelijk beeld van de wereld / firms waarin de relschoppers opereren. Door de jaren heen volgden vele gelijken, maar nú is het de beurt aan Nick Love om een remake van de klassieker af te leveren. Het genre is bekend bij Love, want in 2004 bracht hij nog de hooligan-film The Football Factory.

In de 2009 versie van The Firm treed Dom toe tot de ICF Firm, waar Dex de leider van is. Na enkele onvervalste hooligan aangelegenheden vindt Dom e.e.a. toch niet echt bij zijn karakter passen en hij wil uit de Firm stappen. Dex denkt daar geheel anders over en hij probeert er alles aan te doen om Dom op andere gedachten te krijgen.

The Firm gaat op 25 september 2009 in de UK in première. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend. Hieronder de filmposter (muisklik voor een grote versie):Hieronder ook nog enkele foto's uit de film:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

darkgoth

Avatar

Ik moest na het lezen van de title eerst denken aan de een remake van The Firm met tom cruise, maar dit is blijkbaar iets totaal anders.

Gunnar

Avatar

Over de The Firm filmposter.
Daar was meer uit te halen.

timdekw

Avatar

Het lijkt me nou niet dat er nog een erg origineel verhaal te maken is rond het Hooligan thema na (de originele) The Firm, Football Factory en Hooligans. Waarschijnlijk word het weer meer van hetzelfde, maar ik moet toegeven dat ik van de bovengenoemde films ook heb genoten dus waarom deze niet. We shall see.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Football Factory is een goed film, dus ben zeker benieuwd naar deze!!

NieuwsFilm

meest populair