Predators vindt regisseur

Robert Rodriguez onthult eindelijk de naam.

Nimród Antal wordt de regisseur van Predators. Robert Rodriguez, die de film gaat produceren en zelf de regisseur mocht uitkiezen, heeft dit bevestigd tegen Ain't It Cool News. Antal is een nog vrij onbekende naam: op zijn cv staan onder andere de Hongaarse komische thriller Kontroll en de thriller/horror Vacancy, met Luke Wilson en Kate Beckinsale in de hoofdrollen.

Rodriguez klinkt zeer onder de indruk van de regisseur. Hij beschrijft hem als een "indrukwekkende persoonlijkheid, een overtuigende spreker vol met ideeën. Bij ontmoeting zie je al onmiddelijk hoe hij in staat moet zijn om de cast en crew bijeen te drijven en het beste uit iedereen kan krijgen. Ik heb altijd van Kontroll gehouden, waarin hij bewees een zeer vindingrijke en originele regisseur te zijn." Verder vergelijkt hij Antal in zijn omgang met de acteurs met Quentin Tarantino.

Predators zal een "character driven action movie" worden, net zoals we de eerste Predator-film herinneren. Het scenario is nog niet helemaal af, maar Rodriguez kon vertellen dat het over een hechte groep mensen zal gaan, die stranden op een Predatorplaneet. Hier ontdekken ze de meeste abominabele gruwelen, maar niet alleen buiten de groep. "Dus net als in de oorspronkelijke film, heeft de titel een dubbele betekenis".

Opnames vinden voor het grootste deel plaats in Rodriguez' eigen Troublemaker Studios in Austin, Texas.

NieuwsFilm

meest populair