Algemeen

Avatar poster op de Comic-Con

Bekijk de eerste teaser poster van misschien nu al de meest gehypte film van 2009.

door FilmTotaal op 02.07.2009 om 13:05 in Algemeen
Twentieth Century Fox heeft de Comic-Con 2009 gebruikt als springplank voor de eerste officiële teaser poster van het Sci-Fi avontuur Avatar onder regie van James Cameron. Avatar begint zo langzamerhand de meest gehypte film van 2009 te worden, zeker na de eerste reacties op een presentatie in Amsterdam. De film zou de gehele industrie voorgoed moeten gaan veranderen en de lat m.b.t. CGI naar ongekende hoogtes gaan brengen. Het budget van de film gaat, volgens de geruchten, richting de $300 miljoen dollar.

Avatar is de eerste volwaardige bioscoopfilm die James Cameron regisseert sinds zijn enorme succes met Titanic uit 1997. Avatar draait vanaf 17 december in de Nederlandse bioscoop.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Papigiulio

Avatar

Na het zien van de eerste screenshot was ik er niet zo weg van, maar nadat ik steeds meer te zien en te horen krijg, ben ik echt ontzettend nieuwsgierig geworden hoe dit gaat uitpakken.

eddie32

Avatar

Denk niet dat deze film zo.n sucsess wordt als aliens en titanic

ikzelf vindt dit een beetje te ver gaan te veel fantasy en ook nog 3dO+

wallace

Avatar

Ben benieuwd hoe deze film wordt.

ghossler

Avatar

Ben erg benieuwd naar deze film. ben aleen bang dat mensen helemaal excited worden van deze film en hoge verwachtingen hebben en dat deze verwachtingen niet gehaald worden en dat mensen teleurgesteld zijn en deze film tog nie tzo goed vinden als.. (noem een film die jij persoonlijk goed vind)

Will_Smith

Avatar

Die poster laat niet echt veel zien...
Ben er wel benieuwd naar deze film. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair