TV-tips voor komende week

Welke TV-films mag je komende week absoluut niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Rounders (1998)

Zaterdag 4 juli om 23:25 op Eén
Regie: John Dahl

Een begaafde maar dwangmatige pokeraar ziet van z'n toekomst als advocaat af om met het kaartspel rijkdom te vergaren. Als hij zijn spaargeld en zijn vriendin kwijtraakt, zweert hij het pokeren op te geven, maar een oude vriend gooit roet in het eten.
Bekijk de afbeelding

Independence Day (1996)

Zondag 5 juli om 20:00 op RTL4

Buitenaardse wezens beginnen een invasie tegen de mensheid. Het spektakel begint als reusachtige ruimteschepen naderen. Verbazing slaat om in terreur als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden over de gehele wereld richten.
Bekijk de afbeelding

Million Dollar Baby (2004)

Maandag 6 juli om 20:10 op NED3

De bokstrainer Frankie Dunn (Clint Eastwood) heeft al heel lang niemand meer toegelaten tot zijn persoonlijke leven, totdat Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) zijn trainingszaal binnenstapt. Getekend door een zwaar bestaan heeft de jonge Maggie zich met puur talent en wilskracht een weg naar de boksring weten te knokken. Nu heeft ze meer dan ooit iemand nodig die in haar gelooft, maar het laatste waar Frankie op zit te wachten is de verantwoording te dragen voor Maggie. Toch, door Maggies wil en vastberadenheid, gaat Frankie haar trainen. Gaandeweg ontdekken de twee dat ze een gemeenschappelijke passie delen en er ontstaat een gevoel van onderlinge verbondenheid.
Bekijk de afbeelding

Shaun of the Dead (2004)

Dinsdag 7 juli om 22:10 op RTL7

Shaun staat elke dag op, gaat naar de winkel en haalt een snack, dan gaat hij terug naar huis en op naar zijn werk. Elke dag is hetzelfde, totdat op een dag er allemaal zombies rondlopen, en iedereen gebeten wordt. Shaun heeft niks in de gaten totdat er opeens een meisje in de tuin staat. Shaun en zijn maat Ed komen er na een tijdje achter dat er overal zombies zijn. Dus ze bedenken een plan om Shaun's vriendin Liz en Shaun's moeder te redden, en ze naar hun stamkroeg te brengen.
Bekijk de afbeelding

The Sum of All Fears (2002)

Woensdag 8 juli om 20:30 op SBS6

De hoofdstad van Tsjetsjenië wordt getroffen door een zware bom, en Amerika geeft de Russen de schuld van de aanval. CIA-agent Jack Ryan ontdekt echter dat er andere spelers betrokken zijn.
Bekijk de afbeelding

Below (2002)

Donderdag 9 juli om 22:20 op RTL7

Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakt de Amerikaanse onderzeeër Tiger Shark in de Atlantische Oceaan jacht op Duitse U-boten. De bemanning is uitgeput en spanningen lopen hoog op sinds de kapitein op mysterieuze wijze om het leven is gekomen. Vreemde geluiden en bizarre verschijningen teisteren de benauwende ruimtes van de onderzeeër. Lijdt de bemanning collectief aan claustrofobie en hallucinaties?
Bekijk de afbeelding

The Deer Hunter (1978)

Vrijdag 10 juli om 20:30 op RTL7

Steven en Nick zijn jonge fabrieksarbeiders die worden opgeroepen voor de oorlog in Vietnam. Voor hun vertrek trouwt Steven zijn zwangere vriendin Angela, hun bruiloftsfeest is gelijk het vaarwelfeest van de jongens. Aangeschoten besluiten ze op hertenjacht te gaan.



NieuwsFilm

meest populair