Hoofdrolspeler The Green Lantern eindelijk bekend

Will the real Hal Jordan please stand up?!

Gisteren werd bekendgemaakt dat er nog vier mensen in de race waren om The Green Lantern te gaan spelen. Het ging om Ryan Reynolds, Jared Leto, Bradley Cooper en Justin Timberlake. Reynolds is uiteindelijk de gelukkige geworden en zal de schoenen van Hal Jordan mogen vullen.

Er is nog niks officieel vastgelegd, maar Reynolds is volgens The Hollywood Reporter de uiteindelijke keuze geworden. Het was een lastige beslissing omdat regisseur Martin Campbell (Casino Royale) en de studio executives allemaal een andere favoriet hadden.

Het script staat op de namen van Greg Berlanti (Everwood, Eli Stone), Marc Guggenheim (Law & Order, Eli Stone) en Michael Green (Smallville, Heroes). Het Green Lantern personage werd bedacht door schrijver Bill Finger en tekenaar Martin Nodell in All-American Comics #16, gepubliceerd in 1940.

Het benodigde budget is nog niet bij elkaar, maar men hoopt in januari met de opnames te gaan beginnen. Men hoopt de film dan op 17 juni 2011 uit te kunnen brengen. Uit belastingtechnische overwegingen wordt de film in Australië opgenomen met een budget van 150 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair