Algemeen

Let Me In: drietal conceptposters

Is Kodi Smit-McPhee een van de twee hoofdrolspelers?

door Bram de Groot op 14.07.2009 om 12:53 in Algemeen
Kodi Smit-McPhee (o.a. The Road, 2009) lijkt de rol van de jongen te gaan spelen in de Engelstalige verfilming van de Zweedse roman Låt den rätte komma in van John Ajvide Lindqvist. Deze werd verleden jaar al met veel succes verfilmd door de Zweedse regisseur Tomas Alfredson.

Kodi Smit-McPhee en Eric Bana in Romulus, My Father (2007):
Hieronder zie je ook een drietal conceptposters van de Amerikaanse versie die de titel Let Me In meekrijgt en vanaf 15 januari 2010 in de States moet draaien. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Quistnix

Avatar

Ik vond zowel Lat den Ratte als Cloverfield erg goed, maar op de een of andere manier kan ik ze niet zo met elkaar rijmen. Wat niet betekent dat ik deze film niet zal gaan bekijken, ik ben hardstikke benieuwd naar wat ze er van maken.

Roi

Avatar

De poster van dit bericht heeft duidelijk het origineel niet gezien, want (SPOILER?!) in die film is de jongen helemaal geen vampier.

Bram

Avatar

Roi "De poster van dit bericht heeft duidelijk het origineel niet gezien, want (SPOILER?!) in die film is de jongen helemaal geen vampier."

Mijn excuses... En ik ga hem gelijk kijken vanavond, slecht van me (hij staat al een jaar op mijn lijstje "mustsee", maar ben er nog steeds niet aan toe gekomen. Vraag me overigens niet waarom). Gr. Bram

geertvdheide

Avatar

Tja, best vaag dat er nu ook weer een een Amerikaanse versie moet komen. Maar als ie gewoon erg goed wordt, dan heb ik er weinig moeite mee. Ik denk zelfs dat ik het kijken van het Zweedse origineel uitstel om eerst te bepalen welke van de twee de beste wordt. Uit de goede recensies van het origineel blijkt wel dat het lastig zal worden om het origineel te overtreffen.

CaptainCab

Avatar

Roi "De poster van dit bericht heeft duidelijk het origineel niet gezien, want (SPOILER?!) in die film is de jongen helemaal geen vampier."


(BOEKSPOILER) Lees het boek maar eens dan zul je nog verrast zijn welk geslacht de vampier heeft

Quistnix

Avatar

CaptainCab "(BOEKSPOILER) Lees het boek maar eens dan zul je nog verrast zijn welk geslacht de vampier heeft"


Je bent me net voor, hoewel dat in de film ook gehint werd, en heel kort te zien was.

NieuwsFilm

meest populair