Pirates of the Caribbean 4 op kleinere schaal

Opnames beginnen al komend voorjaar.

De opnames voor Pirates of the Caribbean 4 beginnen komende lente. Dat bevestigde Oren Aviv, de Head of Production van Walt Disney Pictures, gisteren tijdens een interview met ComingSoon.net op Comic-Con. In april of mei 2010 beginnen ze met filmen, om de film in 2011 uit te kunnen brengen.

Aviv sprak de hoop uit dat de film het eerste deel wordt van een nieuwe trilogie. Maar belangrijker vindt hij het dat het verhaal veel aandacht krijgt en dat ze op een kleinere schaal gaan werken. "De films zijn alleen maar groter en groter geworden, en zeer gecompliceerd. Ze gaven natuurlijk voldoening op meerdere niveaus, maar ik wil het allemaal een soort van rebooten en terugbrengen naar de kern, de essentie: naar de personages."

Aviv was het met ComingSoon eens dat er nogal wat te vertellen valt over Jack Sparrows achtergrond, maar wilde niet bevestigen (of ontkennen) dat de film hierover meer zou onthullen. Johnny Depp zal in ieder geval terugkeren naar de rol, maar Orlando Bloom en Keira Knightley lijken uitgesloten. Of Gore Verbinski ook het vierde deel zal regisseren, is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair