TV tips voor komende week

Een aantal absolute toppers!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le (2001)

Zaterdag 1 augustus om 22:45 op NED2

Amélie Poulain woont in het hart van Parijs. Ze werkt als serveerster in een café, heeft een leuk appartement, maar het enige dat haar geluk verstoort is haar eenzaamheid. Op een dag ontdekt Amélie bij toeval in haar appartement een doos die gevuld is met voorwerpen uit iemands jeugd. Ze besluit de doos terug te bezorgen aan de eigenaar.
Bekijk de afbeelding

Office Space (1999)

Zondag 2 augustus om 20:30 op RTL5
Regie: Mike Judge

Overmand door werkstress besluit Peter Gibbons in therapie te gaan. Dit resulteert in een compleet nieuwe levensfilosofie die zijn leven geheel verandert. Zijn nieuwe motto luidt : werken is klote! Vastbesloten om een nieuw werkeloos leven te starten, besluit hij om meer tijd te besteden aan zijn sexy vriendin en minder tijd door te brengen op kantoor. Hij komt alleen nog maar kantoor om computerspelletjes te spelen, bedrijfseigendommen te vernielen en zijn baas de waarheid te vertellen. Maar in plaats van ontslag levert zijn nieuwe attitude hem juist een promotie op! Dit geeft hem de kans om een hightech verduisteringsplan uit te voeren dat zeker tot zijn ontslag moet leiden... en daarmee tot een lui en gemakkelijk leven. Kan hij dit plan uitvoeren voordat het hele bedrijf op z'n kop staat?
Bekijk de afbeelding

Collateral (2004)

Maandag 3 augustus om 20:30 op SBS6

Max (Foxx) is een taxichauffeur in Los Angeles die door een huurmoordenaar (Cruise) gedwongen wordt om een rit door de stad te maken. Onderweg werkt de moordenaar tijdens zijn stops een lijst van slachtoffers af. Ruffalo speelt de agent die de moordenaar achtervolgt.
Bekijk de afbeelding

House of Wax (2005)

Dinsdag 4 augustus om 22:45 op Veronica

Een groep tieners komt met autopech vast te staan in het stille stadje Ambrose. Hier worden zij de prooi van een aantal moordzuchtige broers. Ze ontdekken dat de broers de hoofdattractie van het plaatsje, het wassenbeeldenmuseum, aan het uitbreiden zijn. Ongelukkige bezoekers van het plaatsje worden door hen tot wassenbeelden getransformeerd.
Bekijk de afbeelding

Lost in Translation (2003)

Woensdag 5 augustus om 20:45 op Canvas

Een verlopen filmster is in Tokio om een lucratieve whiskyreclame op te nemen. De jonge vrouw van een fotograaf bevindt zich in dezelfde stad. Ze ontmoeten elkaar en brengen samen een week door, waarin ze veel over elkaar en over het leven leren.
Bekijk de afbeelding

Minority Report (2002)

Donderdag 6 augustus om 20:30 op Veronica

In de toekomst worden criminelen gearresteerd door een speciaal team, voordat ze een misstap hebben begaan. John Anderton werkt bij het team, en wordt beschuldigd van een toekomstige misdaad. Hij vlucht en probeert zijn onschuld te bewijzen.
Bekijk de afbeelding

Unbreakable (2000)

Vrijdag 7 augustus om 21:05 op Eén

David Dunn is de enige overlevende van een ernstige treinramp. Een mysterieuze vreemdeling geeft een zeer vreemde verklaring over waarom David zonder ook maar een schrammetje aan het ongeluk ontsnapte. Het leven van David lijkt voorgoed veranderd.



NieuwsFilm

meest populair