Vin Diesel nog een keer Riddick?

Regisseur David Twohy wil 'back to basics'.

ShockTillYouDrop had gister een praatje met regisseur David Twohy over zijn nieuwste film A Perfect Getaway. Tijdens dit gesprek kwam er ook wat informatie naar buiten over een eventuele derde deel van de Pitch Black/The Chronicles of Riddick reeks. Twohy zegt dat hij regelmatig in contact is met hoofdrolspeler Vin Diesel over hoe een nieuw deel er uit zal gaan moeten zien.

"Ik heb twee ideeën voor een nieuw deel. Vin en ik willen doorgaan met één daarvan en er is zelfs al wat studio-interesse, maar die willen dat we er een PG-13 film van maken. Dit willen wij niet meer en we hadden het ook niet bij The Chronicles of Riddick moeten doen. Toen gaven we ook teveel geld uit en we waren veel te ambitieus. Ik wil nu weer geconcentreerder te werk gaan, zoals we dat bij Pitch Black deden. Ik moet wel nog even kijken voor hoeveel minder geld we het kunnen doen, aangezien ik niet denk dat Vin het voor niks zal doen."

"Het zal altijd over Riddick gaan. Er zullen, net als in Pitch Black, wezens in voorkomen en het zal een actiefilm worden. Het verschil met andere actiefilms is echter, dat de film net zo goed zou zijn zonder de wezens. Als je deze wezens bijvoorbeeld uit Pitch Black zou halen, dan zijn er nog genoeg karakterontwikkelingen om het interessant te houden. De personages in de film zijn interessant genoeg om de film te dragen, en dat willen we nu weer."

NieuwsFilm

meest populair