James McTeigue over Superman reboot en X-Men Origins: Magneto

Ook vertelt de V For Vendetta regisseur ons hoe het staat met Plastic Man...

Regisseur James McTeigue heeft enige opheldering gegeven wat betreft drie geruchten die de laatste tijd op het web rondgaan. Het betreft de Superman reboot, X-Men Origins: Magneto en Plastic Man.

Een project wat al lang in de lucht hangt is Plastic Man. De Wachowski Brothers schreven al een script gebaseerd op de strip uit midden jaren 90. Onlangs ging het gerucht dat dit ook daadwerkelijk de nieuwste film van de broers zou gaan worden en dat McTeigue ook nauw betrokken zou zijn. Deze ontkracht dit nu en voegt daaraan toe dat hij niet verwacht dat er ooit een Plastic Man film zal komen.

In mei ging het gerucht dat McTeigue de vervanger zou worden van David Goyer bij X-Men Origins: Magneto. Ook hier blijkt niks van waar te zijn. "Ik denk dat David Goyer heel verbaasd opkijkt als hij dit hoorde. Ik heb geen idee waar dit gerucht vandaan komt."

Het laatste gerucht is dat de Wachowskis een Superman reboot zullen gaan produceren en dat McTeigue deze zal gaan regisseren. Hij ontkent en bevestigt niets: "Ik laat jullie lekker raden. Het is niet goed om elk gerucht meteen te ontkrachten, nietwaar?" Wat dit precies betekent zal hopelijk snel duidelijk worden.



NieuwsFilm

meest populair