Scenaristen Mission: Impossible IV bekend

Regisseur J.J. Abrams vist enkele oude bekenden op.

Paramount Pictures en regisseur J.J. Abrams hebben Josh Applebaum en Andre Nemec aangesteld als scenaristen van Mission: Impossible IV. Dat meldt Variety.

Applebaum en Nemec zijn geen onbekenden voor Abrams. Ze werkten vier seizoenen met hem samen als co-uitvoerend producenten van de Amerikaanse televisieserie Alias, waarvan Abrams de bedenker is. Voor M:i:IV zullen ze nu het scenario schrijven naar een verhaal dat ze samen met Abrams hebben uitgewerkt.

Abrams: "Ik kijk er al jaren naar uit om weer met Josh en Andre samen te werken. Ze kunnen de personages en de actie heerlijk doseren. Ook voor Tom [Cruise] is dat enorm belangrijk. We zijn vertrokken voor een spannende belevenis. Zoals gewoonlijk houden we de vingers gekruist."

Mission: Impossible IV moet in 2011 in première gaan. Tom Cruise zal eerst nog te zien zijn in The Matarese Circle (naast Denzel Washington) en in een voorlopig nog titelloze film van James Mangold (met o.a. Cameron Diaz). J.J. Abrams heeft dan weer de handen vol met de voorbereidingen op zijn Star Trek-sequel.



NieuwsFilm

meest populair