Video

Trailer: New York, I love you

Het vervolg op Paris, Je T'aime komt eraan!

door Julian op 08.08.2009 om 10:43 in Video
Nadat de film Paris, Je T'aime in 2007 bewees dat er nog wel degelijk aandacht bestaat voor het korte-film genre, was de overstap naar Hollywood snel gemaakt.
Het door zijn franse voorloper geinspireerde New York, I Love You, is een verzameling korte filmpjes in het kader van liefde in New York. De lijst van acteurs en regisseurs die hebben meegewerkt aan de film is zeker indrukwekkend. Zo zullen onder andere Shia LaBeouf, Natalie Portman, Orlando Bloom, Hayden Christensen en Christina Ricci in één van de korte films verschijnen.

De film zal vanaf 29 oktober in Nederlandse bioscopen te zien zijn.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DanielC

Avatar

Fantastisch! Kan echt niet wachten op deze. Ben alleen bang dat hij misschien niet te zien zal zijn in alle steden, maar hopelijk wel in het Lux Theater hier. Vond Paris, Je T'aime een erg aangename verrassing!

El_Mariachi

Avatar

Hmmm... Klinkende namen. Maar zou best eens te Amerikaans kunnen zijn voor mij. En dan bedoel ik daytime tv Amerikaans, kwaliteitsfilms uit Amerika kan ik best waarderen. Maar dat ze al in de trailer gaan uitleggen "that's what I love about New York"? Teveel tekst, te weinig subtekst, zo lijkt het.

Allez, ik geef de film wel een kans. Ben benieuwd of ze me kunnen overtuigen van de schoonheid van New York. Heb ik via de duizenden andere films in NY nooit zo ervaren. Probleem van filmprojecten als deze, vind ik dat de filmpjes eigenlijk ook in een andere stad zouden kunnen spelen. De verhaaltjes uit Paris Je T'Aime konden volgens mij allemaal evengoed in Londen of Rome bijvoorbeeld.

nieuwslaatste nieuws

meest populair