4 nieuwe scenes Iron Man 2

Bekijk hier de gelekte versie van Comic-Con

Het onlangs op Comic-Con verschenen beeldmateriaal van Iron Man 2, is nu ook als uitgelekte versie op het internet te bekijken. Opmerkelijk is dat Jon Favreau, die voor de tweede keer de verfilming van Iron Man in handen neemt, het lekken van de scenes goed lijkt te keuren. Zo bedankt hij de fans op zijn officiele twitterpagina, gepaard met een belofte de cleane versie online te zullen zetten..

In het gelekte material is er allereerst een scene te zien waarin Samuel. L. Jackson (terug als Nick Fury van Shield] een kleine lunchdiscussie heeft met Tony Stark. (a.k.a Iron Man). In de tweede scene zien we hoe Tony Stark in een rechtszaal zijn nieuw technologie probeert te beschermen voor de Amerikaanse overheid, die het Iron Man pak in beslag wil nemen. Vooral in deze scene wordt het duidelijk dat de film wederom een lichte, humoristische stijl zal kennen.
In de derde scene krijgt de nieuwe vijand van Iron Man, namelijk Whiplash een korte introductie, en zien we voor het eerst wat goede shots van Mickey Rourke. Het lijkt erop dat de man weer helemaal terug is na het sucess van The Wrestler, en de nieuwe beelden lijken dit alleen maar te onderstrepen.
Tenslotte volgt er een scene waarin misschien wel de grootste verrassing ligt, namelijk een kort fragment van de beruchte War Machine. En aan het gejuich in de zaal te horen valt deze zeker in de smaak.



NieuwsFilm

meest populair