3 nieuwe clips District 9

Bekijk drie spectaculaire clips uit de film.

Tristar Pictures heeft vandaag drie korte clips uitgebracht, waarin we alvast een kijkje kunnen nemen in de wereld van District 9. Sinds de voorvertoning op Comic-Con is de aandacht voor deze door Peter Jackson geproduceerde sci-fi film enorm gestegen. De clips zien er dan ook zeker zeer interessant uit.

District 9 vertelt het verhaal van een alternatieve toekomst waarin aliens als vluchtelingen naar de aarde komen. In plaats van nieuwe technologie te introduceren of de aarde te willen overnemen, kiezen zij ervoor om in Zuid Afrika onder te duiken, en naar het blijkt, in harmonie met de mensheid te willen samenleven. De film vertelt in documentair-achtige stijl wat er allemaal gebeurt vanaf het moment dat de mensheid contact probeert op te nemen met deze buitenaardsen. Zodra wapenhandelaren zich ermee gaan bemoeien ontstaat er een explosieve situatie.

De uitgebrachte clips laten alvast een beetje van de voorgeschiedenis zien, met hier en daar een alien in de achtergrond. De hele film zal vanaf oktober in Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bekijk de clips hier, hier en hier.



NieuwsFilm

meest populair