Video

Tarantino: Brad Pitt is geen acteur meer

Volgende keer Tarantino in een film van Pitt?

door Mark op 18.08.2009 om 21:44 in Video
Volgens sommige is Quentin Tarantino de meest overschatte regisseur van de afgelopen 20 jaar, volgens andere de beste van de afgelopen twee eeuwen. Hoor je bij die eerste groep dan kan je de komende weken maar beter midden op de Veluwe gaan zitten want QT's nieuwste film gaat bijna in première. Voor de rest is er laatst nog een featurette verschenen die je een kijkje geeft achter de schermen van Inglourious Basterds.De 27ste pas officieel in Nederland maar morgen al in België en hoe grote hit dit gaat worden is misschien wel te zien aan de IMDB toplijst. Gisteren stonden de basterds op nr. 499, vandaag op plaats 401. Maar wat gaat er gebeuren als bij het grote publiek bekend wordt dat het geen gewone oorlogsfilm is, schiet hij meteen door naar de top 10?

Tarantino heeft er zelf in ieder geval heel veel vertrouwen in want hij heeft tijdens een interview bekend gemaakt dat Brad Pitt na zijn rol in IB nu een icoon is, fans van Mr. Icon staat dus heel wat te wachten. Vergeet vandaag ook niet te kijken naar Fight Club, onze film van de dag. Ben je nou meer fan van QT en kan je niet wachten om die Basterds te zien, ga dan eens op zoek naar een andere film van hem die niet 40 minuten ingekort moest worden maar waar wel aardig in geknipt en geplakt is. Ga naar je favoriete zoeker en zoek op Pulp Fiction in chronologische volgorde (Pulp.Fiction.1994.Chrono.Edition).

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

spacey

Avatar

Ik ga er zaterdag naar toe, gewoon hier in Nederland. Heb mijn kaartjes besteld, want wil zeker zijn natuurlijk. De reviews tot nu toe zijn zeer positief, dus dit wordt hoogstwaarschijnlijk genieten.

Smart_3,141592

Avatar

Mag ik zeggen dat ik dit een bizonder vreemd stukje nieuws en tekst vind?
Vreemd.

Jaymz82

Avatar

Zucht....stijltechnisch is het weer...

Spijker

Avatar

Ja hoe apart geschreven denk ik meer...

Sha

Avatar

Het is een stukje van Mark mensen... live with it Smiley face

Kong8

Avatar

Hijs gewoon een acteur. -.-

Brintapap

Avatar

Tjonge jonge, wat wordt er weer veel gezeurd over de manier waarop FT het aanpakt.

On-topic: Goed stukkie. Ben absoluut geen QT-fan, de persoon zelf, maar na het zien van dit filmpje begint daar toch verandering in te komen...

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ik ga as vrijdag naar Antwerpen om de film te zien, heb er zin in!!!

jmk

Avatar

Zoeken naar Pulp Fiction Linear Re-Cut does the trick bij mij trouwens!

30 augustus ga ik Inglorious Basterds checken. ben HEEL benieuwd. Verwacht hier heel veel van.

tukkerstein

Avatar

Alsjeblieft FilmTotaal, rot, echt waar, rot gewoon op met die barslechte artikelen. Kan er alsjeblieft een beetje niveau in? Ik heb geen zin in dit soort nietszeggende berichten die ik allemaal moet doorpluizen. Zet de VMBO-scholier die dit soort artikeltjes in elkaar knutselt toch gewoon aan de kant.

NieuwsFilm

meest populair