Tarantino: Brad Pitt is geen acteur meer

Volgende keer Tarantino in een film van Pitt?

Volgens sommige is Quentin Tarantino de meest overschatte regisseur van de afgelopen 20 jaar, volgens andere de beste van de afgelopen twee eeuwen. Hoor je bij die eerste groep dan kan je de komende weken maar beter midden op de Veluwe gaan zitten want QT's nieuwste film gaat bijna in première. Voor de rest is er laatst nog een featurette verschenen die je een kijkje geeft achter de schermen van Inglourious Basterds.



De 27ste pas officieel in Nederland maar morgen al in België en hoe grote hit dit gaat worden is misschien wel te zien aan de IMDB toplijst. Gisteren stonden de basterds op nr. 499, vandaag op plaats 401. Maar wat gaat er gebeuren als bij het grote publiek bekend wordt dat het geen gewone oorlogsfilm is, schiet hij meteen door naar de top 10?

Tarantino heeft er zelf in ieder geval heel veel vertrouwen in want hij heeft tijdens een interview bekend gemaakt dat Brad Pitt na zijn rol in IB nu een icoon is, fans van Mr. Icon staat dus heel wat te wachten. Vergeet vandaag ook niet te kijken naar Fight Club, onze film van de dag. Ben je nou meer fan van QT en kan je niet wachten om die Basterds te zien, ga dan eens op zoek naar een andere film van hem die niet 40 minuten ingekort moest worden maar waar wel aardig in geknipt en geplakt is. Ga naar je favoriete zoeker en zoek op Pulp Fiction in chronologische volgorde (Pulp.Fiction.1994.Chrono.Edition).



NieuwsFilm

meest populair