Humor

Deadpool vs. Green Lantern

DC en Marvel superhelden strijden om Ryan Renolds.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 24.08.2009 om 14:19 in Humor
De laatste maanden is Ryan Renolds flink in het nieuws. Ten eerste na zijn optreden als Deadpool in de Marvel Comic-verfilming X-Men Origins: Wolverine en vervolgens over de mogelijke casting van hem als Deadpool in een X-Men Spinoff en als The Green Lantern in de gelijknamige DC Comics stripverfilming.

Het is op zich opmerkelijk dat een acteur zo snel achter elkaar te zien is in een DC Comics én een Marvel Comics stripverfilming. Ook fans maken zich hier "druk" om. In onderstaand Marvel vs. DC filmpje op Youtube wordt er deze keer aandacht gevestigd op de personages Deadpool en The Green Lantern. Goed voor een glimlach.Eerder waren er al Marvel vs. DC filmpjes op Youtube te zien van Spider-Man en Superman (Spider-Man 3 vs. Superman Returns), Batman en Iron Man (The Dark Knight vs Iron Man), Hellboy vs. Batman, Iron Man en The Hulk en de voorlaatste was met Wolverine en Rorschach (X-Men Origins: Wolverine vs. Watchmen).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jostru

Avatar

Haha! Hilarisch gewoon.

master3d

Avatar

ItsJustSomeRandomGuy heeft heel vaak van dit soort filmpjes. erg leuk gemaakt altijd, en dus: Subscribe!

Steve Harwin

Avatar

Dit soort filmpjes is waarschijnlijk wel leuk als je een comic-nerd bent.
En dat ben ik niet...

timdekw

Avatar

Steve Harwin "Dit soort filmpjes is waarschijnlijk wel leuk als je een comic-nerd bent.
En dat ben ik niet..."


Dat ben ik niet geheel met je eens. Ik ben geen "comic-nerd" (ik noem het liever een comic liefhebber of iets dergelijks), maar ik kan deze filmpjes best waarderen. Lekkere flauwe humor ik ga er gelijk nog een paar opzoeken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair