Rated-R versie van Terminator Salvation

De Director's Cut wordt blijkbaar 'heftiger' dan het origineel.

Toen in 2008 bekend werd dat de vierde film in de Terminator reeks door de MPAA als een PG-13 film bestempeld zou worden, zorgde dit voor veel onrust onder fans van de serie. Het zou dan ook de eerste Terminator film worden zonder een R-rating.
Regisseur McG zei al eerder dat er een topless scene zou komen in de film, maar deze werd er later toch uitgesneden omdat de scene in kwestie te weinig toe zou voegen aan de film. “ It felt more like a gratuitous moment of a girl taking her top off in an action picture, and I didn’t want that to convolute the story or the characters.”

Nu blijkt echter dat McG bezig is met een Director's cut van de film waarin wél beeldmateriaal zit dat voor een R rating zal zorgen. Volgens JoBlo zal de Director's cut onder andere een scene bevatten waarin Sam Worthington een bewaker verwond, en ook de topless scene van Moon Bloodgood zal aan de Director's cut togevoegd worden.

In hoeverre deze nieuwe rating de filmervaring zal veranderen/verbeteren valt nog te bezien.Tot nu toe is er nog geen release-datum bekend gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair