Algemeen

Daniel Craig in Dream House

James Bond-acteur heeft hoofdrol in psychologische thriller van Jim Sheridan.

door Jeffrey op 28.08.2009 om 14:36 in Algemeen
James Bond-acteur Daniel Craig heeft getekend voor de hoofdrol in de psychologische thriller Dream House, de nieuwe film van de Ierse regisseur Jim Sheridan (In the Name of the Father).

De film gaat over een directeur (Craig) van een uitgeversbedrijf in New York die met zijn gezin naar een dorpje in New England verhuist. Maar al snel komt hij erachter dat zich in zijn nieuwe woning een brutale moord heeft afgespeeld. Het scenario is van de hand van David Loucka (The Dream Team).

De opnames van Dream House starten op 25 januari 2010. Het wordt de eerste film van Morgan Creek Productions (The Good Shepherd) onder het bewind van nieuwbakken voorzitter Rick Nicita.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dr.DarkXL

Avatar

Een brutale moord? Een moord met een grote bek ofzo?

timdekw

Avatar

Dr.DarkXL "Een brutale moord? Een moord met een grote bek ofzo?"


Zou dat niet een brute moord moeten zijn???

Ik vind dat Daniel Craig het goed doet als Bond, maar verder ben ik niet stuk van zijn acteerprestaties. Als de film waarin hij speelt goed in elkaar zit dan is het vaak goed, maar hij is niet de factor die een film beter maakt.

ateerling

Avatar

timdekw "Zou dat niet een brute moord moeten zijn???

Ik vind dat Daniel Craig het goed doet als Bond, maar verder ben ik niet stuk van zijn acteerprestaties. Als de film waarin hij speelt goed in elkaar zit dan is het vaak goed, maar hij is niet de factor die een film beter maakt."Mwah vond ik wel in Layer Cake. Verder was idd ook alles goed maar Craig was erg sterk in die rol

nieuwslaatste nieuws

meest populair