Fantastic Four reboot wordt werkelijkheid

Studio blijkbaar niet tevreden met Fantastic Four en het vervolg 4: Rise of The Silver Surfer.

Volgens Variety is 20th Century Fox van plan om een reboot te maken van de Marvel stripverfilmingen over Fantastic Four. Dit nieuws bracht FT al enkele maanden geleden, maar nu is het daadwerkelijk onderbouwd. Er is een producent aangesteld die luistert naar de naam Akiva Goldsman. Michael Green, co-schrijver van The Green Lantern (2010) is ingehuurd om het script te schrijven.

Fox wil verder niets prijsgeven. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de originele regisseur Tim Story en cast bij een nieuwe FF wordt betrokken. De cast bestond uit Ioan Gruffudd als Reed Richards a.k.a. Mister Fantastic, Jessica Alba als Sue Storm a.k.a. Invisible Girl, Chris Evans als Johnny Storm a.k.a. Human Torch, Michael Chiklis als Ben Grimm a.k.a. The Thing en Julian McMahon als villain Victor von Doom a.k.a. Doctor Doom.



In 2005 verscheen het eerste deel over de superheldengroep Fantastic Four. Al snel volgde er de sequel genaamd 4: Rise of The Silver Surfer (2007). Beide films werden redelijk ontvangen in de bioscoop. Met een productiebudget van $100 miljoen verdiende het eerste deel wereldwijd een bedrag van $330 miljoen. Het tweede deel deed het iets slechter: $130 miljoen om $290 miljoen. Over de kwaliteit was men minder te spreken. Het eerste deel kreeg op RT 26% en het tweede 36%.



NieuwsFilm

meest populair