Algemeen

Bad Lieutenant poster

Nicolas Cage gaat proberen de rol van Harvey Keitel te overtreffen.

door FilmTotaal op 04.09.2009 om 14:56 in Algemeen
Hieronder zie je een nieuwe filmposter Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans met in de hoofdrol Nicolas Cage. De fim is een remake van Bad Lieutenant uit 1992 met Harvey Keitel.

In Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans heeft een voormalige corrupte agent uit New York zijn leven verbeterd. Hij komt echter in aanraking met een verkrachtingszaak van een non en hij moet de moorden van vijf illegalen oplossen.

Een Nederlandse release is nog onbekend.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

snukkel

Avatar

Doet me vreemd genoeg aan de ghost rider poster denken..die cage heeft ook echt maar 1 uitdrukking op zijn gezicht zeg...

Sha

Avatar

Ze zijn in ieder geval slim genoeg om z'n haar buiten beeld te laten Smiley face

timdekw

Avatar

shateandar "Ze zijn in ieder geval slim genoeg om z'n haar buiten beeld te laten Smiley face"


Welk haar??

McMurphy

Avatar

Hmm als ik Cage zie staan zou ik normaliter al afhaken maar bij de naam Werner Herzog kijk ik toch gauw wat verder T+)

Deweb

Avatar

snukkel "Doet me vreemd genoeg aan de ghost rider poster denken..die cage heeft ook echt maar 1 uitdrukking op zijn gezicht zeg..."


Volgens mij heeft Cage hoe dan ook maar weinig gezichtsuitdrukkingen. Hij kijkt vrijwel altijd een beetje moe en/of verdrietig ofzoiets is mijn idee, zelfs wanneer hij lacht. Alsof hij eigenlijk een man is die toch niet helemaal lekker in zijn vel zit.

Maareh, geen lelijke poster om eerlijk te zijn.

timdekw

Avatar

snukkel "Doet me vreemd genoeg aan de ghost rider poster denken..die cage heeft ook echt maar 1 uitdrukking op zijn gezicht zeg..."

En bovendien speelt Eva Mendes ook in Ghost Rider (heb ik gister gezien toen ik erlangs zapte). Dat is even toevallig hè....

NieuwsFilm

meest populair