Nederlandse Sex and The City film

Hitserie Gooische Vrouwen wordt avondvullende bioscoopfilm.

Rijke vrouwen, problemen met mannen en make-up, leuke jurkjes en oorbelletjes en ga zo maar door. In principe zien we dit allemaal terug in zowel de Amerikaanse tv-serie en film Sex and The City als de Nederlandse tv-serie Gooische Vrouwen. Het Nederlands publiek zal dan ook niet verbaasd zijn dat er nu plannen zijn om een avondvullende bioscoopfilm te maken van de succesvolle tv-serie met o.a. Linda de Mol.

Will Koopman, de regisseuse van Gooische Vrouwen en de film Terug naar de Kust (2009), laat weten dat er aan een filmscript wordt gewerkt. Als het script klaar is, starten de opnames rond mei of juni 2010. Een première kunnen we dan over een jaar verwachten.

Na vijf seizoenen stopt de hitserie er binnenkort mee. Volgens de Telegraaf liet Linda de Mol na de bekendmaking weten: "Ik heb na vijf jaar ook wel weer zin in iets nieuws want Gooische Vrouwen is toch vijf à zes maanden per jaar werk." Naar verwachting heeft zij wel oren naar een Gooische Vrouwen speelfilm.

Van Sex and The City komt overigens ook een nieuwe film uit. In Nederland op 27 mei 2010. Hieronder zie je een video van één van de eerste publieke opnames:



NieuwsFilm

meest populair