Algemeen

Nederlandse Sex and The City film

Hitserie Gooische Vrouwen wordt avondvullende bioscoopfilm.

door Bram de Groot op 04.09.2009 om 17:48 in Algemeen
Rijke vrouwen, problemen met mannen en make-up, leuke jurkjes en oorbelletjes en ga zo maar door. In principe zien we dit allemaal terug in zowel de Amerikaanse tv-serie en film Sex and The City als de Nederlandse tv-serie Gooische Vrouwen. Het Nederlands publiek zal dan ook niet verbaasd zijn dat er nu plannen zijn om een avondvullende bioscoopfilm te maken van de succesvolle tv-serie met o.a. Linda de Mol.

Will Koopman, de regisseuse van Gooische Vrouwen en de film Terug naar de Kust (2009), laat weten dat er aan een filmscript wordt gewerkt. Als het script klaar is, starten de opnames rond mei of juni 2010. Een première kunnen we dan over een jaar verwachten.

Na vijf seizoenen stopt de hitserie er binnenkort mee. Volgens de Telegraaf liet Linda de Mol na de bekendmaking weten: "Ik heb na vijf jaar ook wel weer zin in iets nieuws want Gooische Vrouwen is toch vijf à zes maanden per jaar werk." Naar verwachting heeft zij wel oren naar een Gooische Vrouwen speelfilm.

Van Sex and The City komt overigens ook een nieuwe film uit. In Nederland op 27 mei 2010. Hieronder zie je een video van één van de eerste publieke opnames:


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Ik ben als man via mijn vriendin in aanraking gekomen met Gooische Vrouwen en moet heel eerlijk toegeven dat ik de serie erg vermakelijk vind. Leuke onzinnige en over-the-top humor afgewisseld met soms zeer extreme en dramatische momenten. Ik ga daarom ook echt naar het 5de seizoen kijken welke volgens mij alweer is begonnen deze week en als er een film uitkomt ga ik daar ook ongetwijfeld naartoe met mijn vriendin.

Matros15

Avatar

Nederlandse films en series zijn allemaal troep! En de acteurs natuurlijk ook.

Deweb

Avatar

Matros15 "Nederlandse films en series zijn allemaal troep! En de acteurs natuurlijk ook."


Probeer je mensen met een ongefundamendeerde opmerking als deze op de kast te jagen of meen je het?

AGsleepy

Avatar

Deweb "Probeer je mensen met een ongefundamendeerde opmerking als deze op de kast te jagen of meen je het?"


Waarom zou hij het posten als hij het niet meende.. ook een stomme opmerking van jouw :O of meende je het echt?
*Get my point?*

Anyway, nederland kan heel veel dingen goed, behalve acteren.

Spijker

Avatar

AGsleepy "Anyway, nederland kan heel veel dingen goed, behalve acteren."


A ja, ook erg goed onderbouwd:N Deweb stelt een een serieze en logische vraag, jij verlaagt jezelf gewoon tot het niveau van Matros15...

*Snap jouw punt dus niet*

Deweb

Avatar

AGsleepy "Waarom zou hij het posten als hij het niet meende.. ook een stomme opmerking van jouw :O of meende je het echt?
*Get my point?*
"

Misschien omdat mensen ook nog wel eens een cynische reactie kunnen afgeven, of een reactie die grappig bedoeld moet zijn.


Anyway, nederland kan heel veel dingen goed, behalve acteren.

Dat wisselt ook sterk vind ik.

Marielle88

Avatar

Alsjeblieft geen film. Verschrikkelijk serie en de actrices/acteurs kunnen ook niet acteren. En die Linda de Mol kunnen ze beter een leuke spelshow geven, dat kan ze dan wel weer. Maar acteren? Nee..

Deweb

Avatar

Ik moet zeggen dat ze het in Ellis in Glamourland toch wel aardig deed. Maar da's smaakgebonden.

SunChaser

Avatar

De Nederlandse versie van SATC is eerder Rozegeur en Wodka Lime.

NieuwsFilm

meest populair