Algemeen

Vervolg van de film Costa! in de maak

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 26.09.2002 om 00:41 in Algemeen
De succesvolle Nederlandse film Costa! krijgt een vervolg. Dat heeft producent Johan Nijenhuis woensdag bevestigd. De eerste Costa!-film was met 700.000 bezoekers de best bezochte Nederlandse film van 2001.

Nijenhuis werkt op dit moment met scenarist Wijo Koek, die ook de eerste film heeft geschreven, aan het script. ,,We moeten een hele nieuwe invalshoek vinden: de serie was al het vervolg op de film, dus daar willen we niet op voortborduren'', stelt de producent. ,,De kans is ook klein dat we dezelfde acteurs zullen gebruiken: de twee geliefden die in deel 1 achter elkaar aanliepen, hebben elkaar inmiddels gekregen.''

De eerste film vertelde het liefdesverhaal van de stoere propper Rens (Daan Schuurmans) en het naïeve meisje Janet (Georgina Verbaan). Regisseur Lodewijk Crijns, die eerder films als Met grote blijdschap en Jezus is een Palestijn maakte, heeft al aangegeven interesse te hebben in de regie van Costa! 2.

Behalve over een tweede film, wordt momenteel ook met omroep BNN onderhandeld over een derde tv-serie van Costa!. De film Costa! 2 zal niet eerder dan voorjaar 2005 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Eerst staat voor producent Nijenhuis nog een remake van de succesvolle serie Floris uit de jaren vijftig op het programma.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws