Producer Lauren Shuler Donner over toekomstige X-Men projecten

Wat is Marvel naast X-Men: First Class en Deadpool nog meer van plan?

Volgens Lauren Shuler Donner, de producer van alle X-Men films tot nu toe, komen er in de toekomst nog heel wat X-Men projecten onze kant op. Tijdens de persbijeenkomst voor de Blu-Ray van X-Men Origins: Wolverine beantwoordde ze enkele vragen hierover.

We wisten al dat er gewerkt wordt aan een film over Deadpool, gespeeld door Ryan Reynolds. Verder was ook al bekend dat er een X-Men: First Class aan zit te komen. Acteur Tim Pocock, die te zien was als een jonge Cyclops in Wolverine, berichtte onlangs het volgende op twitter:

currently shooting Australian TV series till February 2010…then X-men first class ;)

Kort daarop stuurde hij het volgende:

victim of cruel prank.last tweet=NOT me.AM filming Aussie show till2010.no official word on XM:FC but am interested.please post retraction.

Donner gebruikte dit om aan te geven dat er nog geen datum bepaald is om met de opnames te beginnen van First Class, en dat er nog geen enkele acteur aan het project vastzit. De jonge mutants uit Wolverine hebben wel allemaal een optie in hun contract voor toekomstige projecten, dus het zou zomaar kunnen dat we ze alsnog in First Class te zien krijgen.

Donner wist ook nog even te vertellen dat er plannen zijn voor twee nieuwe X-Men films. De eerste is de onvermijdelijke X4, het vervolg op de eerste drie films. Het tweede project is een film van The New Muntants. En dan is er altijd nog de mogelijkheid van een film over Magneto.



NieuwsFilm

meest populair