Ook een reboot van Daredevil?

Columbia pictures bevestigt Ghost Rider 2 en werkt aan Silver Surfer spin-off.

Een jaar na de introductie van Spider-Man in 2002 verscheen Ben Affleck als Daredevil in de gelijknamige superheldenfilm. De film deed het redelijk in de bioscoop, maar werd door de critici (topcritics RT = 24%) met de grond gelijk gemaakt. Met de DVD release even later werd er een Director's Cut uitgegeven en deze wordt door vele gezien als een prima versie. Desondanks heeft de filmmaatschappij 20th Century Fox alweer plannen om een reboot op de markt te brengen.

Dit nieuws wordt door Variety gebracht samen met het nieuws dat Columbia Pictures een vervolg op Ghost Rider daadwerkelijk wordt gemaakt. Na vele geruchten is dit uiteindelijk ook bevestigd door Columbia. Ondanks dat er eerder werd gesuggereerd dat er al scriptschrijvers op het project zijn gezet, wordt er nu beweerd dat er een bestaand Ghost Rider script van David S. Goyer in de hand is genomen. Verwacht wordt dat Nicolas Cage wederom in de huid kruipt van Johnny Blaze a.k.a. Ghost Rider.

Het eerder genoemde 20th Century Fox is flink in de weer met de Marvel adaptaties. Naast dat ze bezig zijn met vele nieuwe X-Men films en een reboot hebben staan voor The Fantastic Four schijnen ze nu ook serieus na te denken over de Silver Surfer spin-off. Dit alles kan goed te maken hebben met het contract dat zij met Marvel hebben. Sinds Marvel is overgenomen door Disney is er geen enkele zekerheid meer dat dit (op den duur aflopende) contract wordt verlengd.



NieuwsFilm

meest populair