Algemeen

Ook een reboot van Daredevil?

Columbia pictures bevestigt Ghost Rider 2 en werkt aan Silver Surfer spin-off.

door Bram de Groot op 24.09.2009 om 09:50 in Algemeen
Een jaar na de introductie van Spider-Man in 2002 verscheen Ben Affleck als Daredevil in de gelijknamige superheldenfilm. De film deed het redelijk in de bioscoop, maar werd door de critici (topcritics RT = 24%) met de grond gelijk gemaakt. Met de DVD release even later werd er een Director's Cut uitgegeven en deze wordt door vele gezien als een prima versie. Desondanks heeft de filmmaatschappij 20th Century Fox alweer plannen om een reboot op de markt te brengen.

Dit nieuws wordt door Variety gebracht samen met het nieuws dat Columbia Pictures een vervolg op Ghost Rider daadwerkelijk wordt gemaakt. Na vele geruchten is dit uiteindelijk ook bevestigd door Columbia. Ondanks dat er eerder werd gesuggereerd dat er al scriptschrijvers op het project zijn gezet, wordt er nu beweerd dat er een bestaand Ghost Rider script van David S. Goyer in de hand is genomen. Verwacht wordt dat Nicolas Cage wederom in de huid kruipt van Johnny Blaze a.k.a. Ghost Rider.

Het eerder genoemde 20th Century Fox is flink in de weer met de Marvel adaptaties. Naast dat ze bezig zijn met vele nieuwe X-Men films en een reboot hebben staan voor The Fantastic Four schijnen ze nu ook serieus na te denken over de Silver Surfer spin-off. Dit alles kan goed te maken hebben met het contract dat zij met Marvel hebben. Sinds Marvel is overgenomen door Disney is er geen enkele zekerheid meer dat dit (op den duur aflopende) contract wordt verlengd.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bobocad

Avatar

Kan deze nieuwsbericht worden aangepast? Er zitten onjuistheden in deze verhaal. Voor de goede orde. Columbia Pictures bezit niet de filmrechten van Fantastic Four, X-Men, Silver Surfer, Wolverine, Deadpool, Elektra en Daredevil. Deze Marvel figuren horen bij 20th Century Fox. Columbia bezit wel de filmrechten van Spider-Man en Ghost Rider.

Overgens kan Disney fluiten naar Spider-Man en X-Men. Tenzij er een hoop geld worden overgemaakt naar de rekeningen van Fox en Columbia. De 2 studios bezitten Marvel filmrechten voor een hele lange periode.
Alleen zelfgeproduceerde Marvel Studios films zullen wel overgaan naar Disney. Dit is immers bekend geworden tijdens de overname van Marvel naar de Disney stal.

Weddy Jazza

Avatar

Ik vind alles best als ben maar niet mee doet.

hplotrpotcswbt

Avatar

Disney had Marvel nooit over moeten nemen, dit betekent waarschijnlijk dat er over een paar jaar nooit meer Spiderman, X-Men of Hulk-films komen. Als ze nou eens gewoon samen gingen werken. Er zou bijvoorbeeld een film kunnen komen dat een Marvel-superschurk een misdaad heeft gepleegd en dat Mickey Mouse dat moet oplossen(ik zeg ook maar wat hoor).

Maar ja, gelukkig blijft DC met Batman nogh wel zichzelf:d

NieuwsFilm

meest populair