Meer nieuws over Deadpool

Striptekenaar Rob Liefeld heeft goed nieuws voor de fans.

Op zijn twitter-account heeft Rob Liefeld goed nieuws voor de fans van Deadpool, de aparte Marvel superheld die binnen niet al te lange tijd in zijn eigen X-Men spin-off te zien moet zijn. Hieronder enkele tweets van Liefeld:

- Great Deadpool movie meeting! Lauren Schuler Donner and her team are headed in the right direction!

- Deadpool movie checklist- DP in costume-check! Breaking 4th wall-check! Loads of killing-double check!

- Also excited to discuss possibilities of Cable in future X-films!!!

- Donner Company is on top of making the Deadpool movie that fans want. They get it. He’s funny, tortured, clever, a bastard and mucho action!

Ondanks de vele checks en uitroeptekens is dit allemaal positief nieuws voor de fans. Hij krijgt zijn eigen pakkie, praat met de kijkers (Fourth wall) en we mogen bergen actie verwachten. Eerder waren de meeste van deze fans behoorlijk teleurgesteld in de uitwerking van het personage in X-Men Origins: Wolverine.

Liefeld geeft overigens ook aan dat de casting van Ryan Reynolds voor de DC Comics verfilming The Green Lantern geen invloed heeft op de verwachte casting voor Deadpool. Wel is er enige vertraging door ontstaan. Dit zou echter weer meer tijd hebben gebracht aan de scriptschrijvers om straight te blijven aan de comics met én van Deadpool.



NieuwsFilm

meest populair