'Predators' script bekend

En raad eens wie een cameo heeft...

Eerder deze week werd al bekend dat Danny Trejo een rol zou gaan krijgen in de nieuwe Predators film. Hierbij komt nog dat de website LatinoReview alvast een exclusieve kijk kreeg in het 90 pagina’s tellende script.

Om het kort samen te vatten: De film zal zich gaan afspelen op de jungle-achtige thuisplaneet van de Predators. Op deze planeet huist ook een Mega-Predator die elk jaar een groep van de gevaarlijkste individuen van de planeet aarde ontvoerd, om ze vervolgens als prooi vrij te laten in de dodelijke jungle van de Predator-thuisplaneet. De groep moet vervolgens zien te overleven in de wildernis terwijl ze wanhopig proberen uit te vinden wat er met hen is gebeurd en door wie/wat ze worden opgejaagd. Volgens het script zal de film donker en bloederig worden. Verwacht dus een flinke R-rating. Voor een uitgebreider verslag van het plot, klik hier.

De mensen die de groep gaan vormen zijn:

1.Cuchillo, een Mexicaanse drugsbaas die het liefst met twee uzis vecht. (LatinoReview bevestigt bovendien dat dit de rol van Danny Trejo zal zijn.)

2.Nikolai, een enorme rus met een nog groter wapen.

3.Isabelle. De enige vrouw in het team. Ze spreekt Frans en is de sniper van de groep.

4.Stans, een mysterieuze ex-gedetineerde.

5.Mombasa, een Afrikaans lid van de Sierra-Leone Deathsquad.

6.Hanzo, een Japanse Yakuza gangster.

7.Edwin, ook een mysterieus figuur. Gezocht door de FBI.


De laatste en misschien grootste onthulling is dat er volgens LatinoReview een zeer belangrijke cameo-rol in het script geschreven staat. Niemand minder dan Arnold Schwarzenegger zal namelijk terug gaan keren in de nieuwe Predators film! Hoe, wat en onder welke omstandigheden is nog niet bekend, maar het klinkt in ieder geval interessant.

De film staat vooralsnog gepland voor een Nederlandse release op 15 Juli 2010.



NieuwsFilm

meest populair