Quentin Tarantino wil Kill Bill 3!

Die zagen we niet aankomen.

FilmTotaal 1 oktober 2009 19:25 in Video
Quentin Tarantino heeft in een Italiaanse talkshow gezegd dat hij de intentie heeft om een derde Kill Bill te gaan maken. De regisseur geeft aan de hij een periode van 10 jaar wil wachten tussen deel 2 en deel 3. Dat zou dus betekenen dat de film in 2014 klaar kan zijn. Deze "break" is volgens Quentin nodig om The Bride (Uma Thurman) een beetje op adem te laten komen na alles wat ze heeft meegemaakt.

Hieronder de video van het interview. Het nieuws over Kill Bill 3 wordt door Quentin gedaan vanaf 5:55 (het is wat lastig luisteren door de Italiaanse vertaling).14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Razor

Avatar

Het einde van de film hebben ze geloof ik in juni dit jaar al geschoten.

Thiver

Avatar

Razor "Het einde van de film hebben ze geloof ik in juni dit jaar al geschoten."

Huh?

Tako

Avatar

Razor "Het einde van de film hebben ze geloof ik in juni dit jaar al geschoten."

Hoe kom je aan die info?

Oboema

Avatar

Razor "Het einde van de film hebben ze geloof ik in juni dit jaar al geschoten."

Nee, Carradine ging in Kill Bill iets sjieker dood dan in real life B-)

Papigiulio

Avatar

Razor "Het einde van de film hebben ze geloof ik in juni dit jaar al geschoten."


LOL, heel erg scherp.

Tako

Avatar

Papigiulio "LOL, heel erg scherp."

ik ben te sloom... :W

humberto

Avatar

Ik heb in het geval van Tarantino altijd mijn twijfels bij dit soort nieuwsberichten. Ik geloof best dat hij het op dit moment serieus meent als hij zegt dat hij die film wil gaan maken, maar hij staat erop bekend elke ingeving die hij heeft over een nieuwe film direct wereldkundig te maken, waardoor de lijst met nooit gemaakte nieuwe Tarantino-projecten inmiddels aanzienlijk langer is dan de lijst met films die hij ook daadwerkelijk gemaakt heeft.

Otmeister

Avatar

Liever niet.

De eigenzinnige stijl van Tarentino kan wonderbaarlijke producties opleveren. Maar met de nadruk op "kán".

Pulp was top, net zoals Reservoir D. Meesterwerken waar niet aan getipt kan worden.

Maar Kill Bill vond ik toch echt wel een aanfluiting van de hoogste klasse. Een film die niet gemaakt had hoeven worden.

Je kunt een regisseur ook té veel hypen. Maar je moet ook wel ergens een grens trekken. En die grens ligt bij mij, wat betreft Tarentino, toch echt wel bij Kill Bill. Ik heb bij de eerste delen toch écht wel gemerkt dat velen zeggen dat het een goede films is, omdát het een Tarentino is.

Maar ho even. Zo werkt dat niet.

Je moet de film abstraheren van 's mans reputatie en kijken naar wat de film nu werkelijk toevoegt. En in mijn bescheiden mening is die hele Kill-Bill-serie zwaar overtrokken. Sterker nog, ik vind het baggerpulp van de laagste orde.

Voorbeeld is U. Thurman. Los van de fantastische rol in Pulp Fiction is het verder een draak van een actrice. Ik zou zeggen, kijk "The Accidental Husband" eens en je zult zien hoe eenzijdig dat mens is.

Zo ook Tarentino.

In de wereldgeschiedenis van de film stevent hij nu toch echt af op de ontwikkeling van een regisseur met een paar lekkere (heerlijke lekkere) films, waarna de middelmaat de standaard werd.

rjnacken

Avatar

Bovenstaande reactie zal ongetwijfeld de tarantino-fans doen stijgeren, en ik ben het er ook wat betreft Kill Bill niet mee eens.

Ik ben het echter wel eens met dat iemand zo erg gehyped kan zijn, dat alle kritiek op zijn films ondersneeuwt.
Zo vond ik Inglorious Basterds leuk, maar absoluut een stuk minder dan mijn favorieten (Kill Bill 2, Death Proof en PF). Volgens mij heeft hij in totaal 10 jaar gewerkt aan Basterds, maar het kwam mij over als een film die te snel en gehaast gemaakt is, zonder enig evenwicht in het verhaal te houden. Een grote misser als je het mij vraagt.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Inderdaad, ik ben ook niet zo kapot van Bastards.

Pulp Fiction en Resevoir dogs blijven zijn beste films, en Jacky Brown was ook niet verkeerd.

Je mag inderdaad momenteel niks verkeerd over Tarantino zeggen anders krijg je ineens alle fans over je heen. (veel nieuwe fans die alleen nog maar de Bastards hebben gezien en graag mee willen praten)

SunChaser

Avatar

Gaat t dan over de wraak van de dochter van die negerin?

RAVEN[NL]

Avatar

Dat zou wel een mooie zijn..

Benja11

Avatar

Op dat soort Antwoorden heb ik geen Vragen...

dragonspirit

Avatar

Het zal vast aan mij liggen, maar volgens mij heeft hij al vlak na Kill Bill 2 gezegd dat hij wel een deel drie zou willen, maar dat als die er komt het een jaar of 10 zou duren voordat die er kwam. Zo niet, dan vraag ik me toch af hoe ik daar dan op gekomen ben. ;)

NieuwsFilm

meest populair