Humor

LEGO Indiana Jones 2 trailer

Meer personages meer voertuigen meer levels!

door FilmTotaal op 01.10.2009 om 23:15 in Humor
Mocht je twijfelen om weer met (digitale) LEGO te gaan spelen dan trekt deze trailer je vast over de streep. Beschikbaar op Xbox 360, PC, PlayStation 3, Sony PSP, Wii en DS.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

master3d

Avatar

Tof! Alle LEGO games van Tt zijn echt briljant!

RS90

Avatar

Zulke filmpjes blijven leuk, oa Batman, Indiana Jonez, Star Wars, altijd lachen met die humor:E

Sha

Avatar

Ze blijven maar komen ook die Lego spellen, maar zoals gezegd, de humor erin is goed...en dat is best knap aangezien er niet in de spellen gesproken wordt Smiley face

Starwars 1 en 2, Batman, Indy 1 en 2, Lego Rockband en ik geloof zelfs een Harry Potter.

Lord Voldemort

Avatar

Tot nu toe heb ik al hun Lego games gespeeld, maar of ik deze ga halen weet ik niet. Het is eigenlijk de eerste game met extra levels en extra voertuigen en characters. Om Kingdom of the Crystal Skull te spelen lijkt me dan wel weer leuk.
Gelukkig kan je altijd nog downl...

Spijker

Avatar

Laat mij dan de eerste maar weer zijn die een (klein beetje) negatief is. Zonder dat ik de spellen trouwens ooit in het echt heb gezien. Foei Spijker! Ondanks dat de filmpjes er vaak erg grappig uitzien, voor promotie van het spel zie je, zoals bij bijna alle reclame voor videogames, eigenlijk alleen maar de tussenfilmpjes.. Ik vind dat een beetje misleiding. Heeft eigenlijk niks met het "echte" spel, gameplay etc. te maken. Die filmpjes zien er soms geweldig uit terwijl het spel dan soms juist weer niks voorstelt. Of ben ik de enige die dit heeft??

Sha

Avatar

Hetzelfde is het geval bij de twee Lego Starwars spellen Lord Voldemort Smiley face

En als je de spellen niet kent kun je maar beter niks zeggen Spijker, dit zijn namelijk niet alleen tussenfilmpjes, maar ook gewoon in-game shots, dus je conclusie gaat niet bepaald op hier.

Deweb

Avatar

Heerlijke lego-humor weer.

nieuwslaatste nieuws

meest populair