Bruce date met Brooke

Net als zijn ex Demi Moore heeft Bruce Willis nu ook een nieuwe partner van 25 jaar, namelijk voormalig Baywatch-ster Brooke Burns. Bruce en Brooke hebben elkaar vorige jaar herfst tijdens een concert van de Rolling Stones leren kennen. Brooke, die moeder is van een dochter van drie, had toen nog een relatie met filmproducent Steve Bing. Aan het eind van deze zomer kregen Brooke en Bruce iets met elkaar. De twee zijn ontzettend verliefd, tenminste dat blijkt uit foto's van het stel die zijn gemaakt op Costa Rica. Toch kan Brooke het hoofd van Bruce niet helemaal bij Demi vandaan houden.

Het schijnt dat de 48-jarige filmster nog steeds erg veel moeite heeft met de relatie tussen Demi en Ashton Kutcher. "Bruce heeft alles geprobeerd om de relatie tussen Demi en Ashton minder intens te maken, maar Demi kijkt naar trouwringen en Ashton speelt de stiefvader van zijn dochters en Bruce weet niet wat hij ermee aan moet", aldus een goede vriend van de acteur. Dat de dochters van Bruce het heel goed kunnen vinden met Ashton helpt ook niet echt. Volgens de vriend schiet het bij Bruce ook in het verkeerde keelgat dat het ontzettend goed gaat met de carrière van Demi. "Bruce heeft sinds Unbreakable niet echt meer een 'hit' gescoord en dat is al drie jaar geleden."

Om zichzelf wat op te vrolijken gaat de acteur veel met vrienden uit en is hij met zijn drie dochters op vakantie geweest in Italië. Toch blijft Bruce zich eenzaam voelen, volgens zijn vriend "Hij heeft sinds Maria Bravo geen lange relatie meer gehad. Hij voelt zich alleen, waarschijnlijk in tegenstelling tot wat hij zelf zegt."



NieuwsFilm

meest populair