J.J. Abrams doet boekje open over Star Trek 2 en Mission: Impossible 4

Welke oude bekenden zullen terugkeren voor de mega-franchises?

Tijdens een persconferentie van de aankomende DVD/Blu-ray release van Star Trek, was regisseur J.J. Abrams bereid om te praten over zijn toekomstige projecten. Er werden uiteraard vragen gesteld over Star Trek 2 en de regisseur had ook het één en ander te vertellen over Mission: Impossible 4. Er werd vooral ingegaan op Leonard 'Spock' Nimoy’s mogelijke betrokkenheid bij deze projecten.

Abrams kon niet echt concreet worden over de Star Trek sequel. Hij is enthousiast om aan het werk te gaan met de alternatieve tijdlijn in het Star Trek universum. Hij zal wederom zijn best doen om een verhaallijn te verzinnen, die het grote publiek zal aanspreken. Wat betreft het maken van de film in 3-D, wist Abrams ons te vertellen dat hij er zeker over nadenkt, gezien de dolenthousiaste reacties op de footage van Avatar. Het schijnt dat er al over werd gedacht bij de eerste Star Trek, maar Abrams was er destijds huiverig voor, om bij zijn tweede film al met deze nieuwe technologie aan het werk te gaan.

Leonard Nimoy’s betrokkenheid bij Star Trek 2 werd ook besproken. Abrams geeft aan dat het nog veel te vroeg dag is, om te kunnen zeggen of Nimoy zijn opwachting zal maken in de film.

Er bestaat daarnaast een kans dat Nimoy zal gaan spelen in Mission: Impossible 4, waarin hij dan weer zijn rol zou oppakken uit de originele Mission: Impossible TV serie. Hierin speelde Nimoy het personage genaamd Paris. Over een eventuele terugkeer van dit personage zegt Abrams het volgende:

How cool would that be? I just got a call that Peter Graves is in great shape, which would be a very bizarre bend in the space-time continuum, for obvious reasons. I almost feel like you could make him serious again and bringing him back. Whether it’s Nimoy, who I have an incredible affinity for, or Graves, or anyone, we’ll see.



NieuwsFilm

meest populair