Algemeen

Trailer Dear John

"Fighting" Channing Tatum tussen oorlog en liefde.

door Bram de Groot op 16.10.2009 om 16:04 in Algemeen
Channing Tatum is sinds zijn doorbraak in de film Step Up (2006) in redelijk wat blockbusters te zien. Zo was hij dit jaar te zien in Fighting, G.I. Joe en Public Enemies. In 2010 komt er ook weer een berg films uit met Tatum op de cover. Hieronder valt ook het romantische drama Dear John.

In de film volgen we het personage John Tyree. Tijdens zijn verlof van het leger raakt hij verliefd op de studente Savannah Lynn Curtis (gespeeld door Amanda Seyfried). De twee lovers hebben een mooie tijd en als John weer uitgezonden wordt, vraagt hij Savannah met hem te trouwen als hij terugkomt. Als John weg is, ontstaan er echter problemen tussen de geliefden.

De film Dear John van regisseur Lasse Hallström (What's Eating Gilbert Grape) draait vanaf 4 februari 2010 in de bioscoop. Hieronder de eerste trailer:


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Channing Tatum heeft mij in nog geen enkele film weten te overtuigen met zijn emotieloze acteerwerk. Hopelijk komt daar eindelijk eens een keer een einde aan.

Harley Quinn

Avatar

timdekw "Channing Tatum heeft mij in nog geen enkele film weten te overtuigen met zijn emotieloze acteerwerk. Hopelijk komt daar eindelijk eens een keer een einde aan."


Je zou denken dat de jongen al 10 jaar voor je neus hangt te bungelen.. Het is een "vers" meisjesidool, geef 'm wat tijd. Niemand had bijvoorbeeld na het zien van Titanic kunnen verwachten dat Leonardo DiCaprio zou uitgroeien tot de acteur die hij nu is.

Helios

Avatar

Bah, wat lijkt me dat een kleffe film. Het 'tienermeisjesromantiekgehalte' rijst in deze trailer de pan uit.

Mark

Avatar

Goed verhaal, alleen met de verkeerde acteurs. Vraag me ook af waarom ze dat shot van een volle maan in die trailer hebben gestopt. Lijkt me dat er bijna wel iets bovennatuurlijks in moet zitten dan.

NieuwsFilm

meest populair