Featured

De toekomst van de X-Men

Lees alles over de aankomende spin-offs.

door Julian op 16.10.2009 om 21:29 in Featured
In een exclusief interview met Empire magazine, wist de X-Men producente Lauren Shuler-Donner alvast heel wat los te laten over de toekomst van alles X-men. Een korte samenvatting:

Wolverine 2:

Wolverine 2 gaat zich inderdaad afspelen in Japan. Volgens Shuler zou deze verhaallijn oorspronkelijk zelfs voor de eerste film gepitched zijn, maar Tom Rothman van Fox wilde liever eerst een origin-story zien. Het verhaal zal zich deze keer gaan richten op de relatie tussen Wolverine en Mariko, de dochter van een Japanse crime lord.

Bovendien is het de bedoeling om alles zo realistisch mogelijk aan te gaan pakken. Zo zullen de opnames waarschijnlijk voornamelijk ter plekke in Japan plaats gaan vinden en zal waarschijnlijk de Japanse branche van Fox ervoor zorgen dat de cultuur zo authentiek mogelijk op het witte doek zal verschijnen. Verder zijn uiteraard ook de wapens in Japan anders, verwacht dus veel Samurai en Ninja geïnspireerde wapens en gevechten.

“What's cool about this part of the saga is that Wolverine will be fighting in a different style to what we've seen before. Mariko's father has this stick-like weapon, so Wolverine will have to fight against that. There'll be samurai, ninja, katana blades, different forms of martial arts - mano-a-mano, extreme fighting. We're going to come up with a new style of fighting. It's going to be awesome."

X-Men: First Class:

Over de verwachte serie X-Men:First Class had Laura het volgende te zeggen:

“"Harry Potter is a bit of a role model for us, absolutely. But we want it to be like the recent, darker Potters. It should not be a kiddie movie - we're in the X-Men world so you can't suddenly change the tone.”

Aan het script wordt nog gewerkt maar het is verre van af. De screen-writer Josh Schwartz is ingehuurd met de opdracht iets te schrijven wat nog niet eerder voorbij is gekomen in het X-Men universum. De bedoeling is dan ook om van de film een franchise te gaan maken met nu nog onbekende kindacteurs, net zoals bij Harry Potter is gebeurd.

Deadpool:

Wat Deadpool betreft wil Lauren graag helemaal af van de manier waarop hij in Wolverine Origins werd neergezet.

"I want to ignore the version of Deadpool that we saw in Wolverine and just start over again. Reboot it. Because this guy talks, obviously, and to muzzle him would be insane.”

Volgens haar is het bovendien helemaal geen probleem dat Ryan Reynolds tegelijkertijd ook aan The Green Lantern werkt. “I mean, look at Harrison Ford - he was in Stars Wars and Indiana Jones at the same time and everyone was fine with that.”

De film moet bovendien een mix worden van comedy elementen met een heel donker en psychologisch plot. We mogen dus waarschijnlijk veel zwarte humor gaan verwachten van de bekende Marvel antiheld. Wat villains betreft zijn er nog geen duidelijke beslissingen gemaakt, maar personages zoals Black Tom, Slayback, Blind Al en the Weasel worden allemaal genoemd als potentiële slechteriken. Opmerkelijk is ook dat Lauren graag wil dat Deadpool in zijn film de vierde wand zal gaan doorbreken, oftewel het publiek rechtstreeks aan zal spreken. Om dit te gaan realiseren moet uiteraard eerst een schrijver worden gevonden. De rest hangt af van Fox.

Magneto

Over Magneto komt Lauren met het verassende nieuws dat zij denkt dat de film waarschijnlijk niet meer gemaakt zal worden. Het zou volgens haar te omslachtig en duur zijn om Ian Mckellen jonger te maken d.m.v. CGI effecten en er zijn ook nog geen acteurs gecast voor de jongere versie van Magneto. Bovendien hebben de andere X-men films op dit moment nog de prioriteit, Aldus Shuler-Donner.Veel nieuws dus en uiteraard ook veel gespeculeer. Het klinkt in ieder geval alsof sommige mensen goede dingen van plan zijn met de toekomst van de X-Men spin-offs. In hoeverre dit allemaal nog zal veranderen door toedoen van Fox en Rothman is uiteraard nog niet bekend. Maar het moge duidelijk zijn: ze zijn grote dingen van plan. Lees het hele artikel hier.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Voldemort

Avatar

Klinkt erg goed. Over een hele serie omtrend First Class heb ik zo mijn bedenkingen, maar Wolverine in Japan en het plan voor Deadpool ben ik erg benieuwd naar. En ach, Magneto heb ik toch nooit interessant gevonden.

darkgoth

Avatar

Lord Voldemort "Klinkt erg goed. Over een hele serie omtrend First Class heb ik zo mijn bedenkingen, maar Wolverine in Japan en het plan voor Deadpool ben ik erg benieuwd naar. En ach, Magneto heb ik toch nooit interessant gevonden."


In principe geef ik je er mee gelijk.
Maar met magneto was er waarschijnlijk een grote kans om wanda en piétro te zien en dat had wel eens de moeite kunnen zijn.

synix01

Avatar

Ja indd

en deadpool is wel een erg geheimzinnig karakter, heb de strips nooit gelezen dus vandaar :P

x-men first class zie ik op zich wel zitten maar heb liever toch iets meer gerelateerd op de cartoon.

iets met sinister ofzo of maybe wel net als in de cartoons opnieuw beginnen met de sentinels (zolang ze maar niet alles in 1 film stoppen)

NieuwsFilm

meest populair